Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollár nemá súdnosť: Boris, nehanbíš sa?!

Boris Kollár zrejme sám nevie, čo chce. Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár zrejme sám nevie, čo chce.

BRATISLAVA – Byť v partnerskom vzťahu s Borisom Kollárom (45) doposiaľ nebolo jednoduché pre žiadnu "jeho" ženu. Svoje o tom vie takmer každá, ktorá sa s podnikateľom zaplietla. Najnovšie má kvôli nemu hlavu v smútku Andrea Herighová (30), ktorá je ešte stále jeho oficiálnou partnerkou. Tá si toho v poslednej dobe vytrpela naozaj dosť.

Hovorí jedno, robí druhé! Vyzerá to tak, že podnikateľ Boris Kollár sám nevie, čo chce. Keď sa na verejnosti prevalil jeho románik s Barborou Richterovou, začal sekať dobrotu. Nechýbalo verejné kajanie sa a zdalo sa, že spoločne s partnerkou Andreou Heringhovou krízu vo vzťahu ustoja. 

Dokonca si kvôli "ututlaniu" problémov nedávno verejne sypal popol na hlavu. „Určite som ju strašne ranil. A je to dnes iba na nej, ako sa rozhodne,“ poznamenal v markizáckej Smotánke. Z jeho ďalších slov bolo zrejmé, že v žiadnom prípade neplánuje rozbiť rodinné hniezdo, ktoré spoločne s bývalou playmate budovali.

Andrea, podobne ako Boris, poskytla exkluzívny rozhovor. Vo svojich vyjadreniach pre týždenník Šarm naznačila, že boháč sa o jej priazeň neustále usiluje. Nielen slovami, ale aj esemeskami. „Tvrdí, že ho to mrzí, že ma nechce stratiť, že ma ľúbi, no ja už neviem, čo je pravda a čo klam. Neviem si predstaviť, čo by sa muselo stať, aby ma presvedčil, že bude zase všetko dobré,“ reagovala opatrne.

No ako sa zdá, Boris v presviedčaní zlyhal. Lepšie povedané, úplne sa na to vykašľal. Rozhodol sa totiž, že strávi dovolenku v Dubaji s Barborou Richterovou. A to aj napriek tomu, že si mal ísť pôvodne vychutnávať luxus arabského hotela spolu s Andreou. Tá teda zostala v šoku nielen z toho, že si vôbec išiel užívať s mladou milenkou, ale aj z toho, že ju vzal na "jej" dovolenku.

5 matiek, 5 detí

Nanešťastie, do podnikateľových aférok sú nepriamo zapletené aj jeho deti. Tých má celkovo päť. S piatimi rôznymi ženami. Povráva sa, že šieste čaká práve s Richterovou. A hoci si ratolesti medzi sebou rozumejú a Boris sa netají tým, že ich miluje, jeho neštandardný spôsob života v nich môže v budúcnosti vyvolávať zmätok. Mal by si preto začať už teraz pripravovať odpovede na otázky typu: „Kto je tá nová teta?" alebo „Prečo nie si s maminkou?".

U psychologičky a sexuologičky Danice Caisovej sme zisťovali, či môže mať Kollárov životný štýl negatívny dopad na jeho deti. „To je zložitá otázka. Je veľký predpoklad, že muž finančne za vodou bude vedieť  deti zabezpečiť. Otázka je, či je lepšie, keď sa dieťa môže pochváliť, že jeho otca mohli ostatní vidieť v televízii, ale aj ono ho videlo naposledy práve tam. Alebo má dieťa otca, čo je doma, ale leží pred televíziou, vonku im stojí staré auto a nikto sa s ním nechce hrať." Caisová taktiež poznamenala, že rodinný model podľa Kollára bol podobný aj v dávnej minulosti. „Už od čias lovcov mamutov mali muži viac detí, čo vyjadrovalo ich úspešnosť," uzavrela.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu