Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kollár s milenkou: Tajný návrat z Dubaja!

Boris Kollár a Barbora Richterová Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár a Barbora Richterová

BRATISLAVA – Koniec radovánok! Podnikateľ Boris Kollár (45) si počas uplynulých dní užíval exotiku a luxus v Dubaji. Spoločnosť mu robila jeho milenka Barbora Richterová (22), ktorá je údajnou matkou boháčovho šiesteho dieťaťa. Hoci sa na Slovensko mali vrátiť až dnes, svoj pobyt predčasne ukončili!

Koncom marca sa na verejnosti prevalil milenecký pomer Borisa Kollára s mladou plavkyňou Barborou. Ihneď po vypuknutí aférky sa snažil podnikateľ udobriť so svojou oficiálnou partnerkou Andreou Heringhovou. Ako sama prezradila v týždenníku Šarm, vypisoval jej esemesky o tom, že ho to celé mrzí a že ju ľúbi. Tá jeho slovám pomaly začínala veriť, no v tom prišla ďalšia rana. Dozvedela sa, že jej partner trávi horúce chvíle na dovolenke v Dubaji so spomínanou Richterovou.

Za exotikou odletel najznámejší slovenský otec spolu s plavovláskou uplynulý piatok. V arabskej krajine si užívali luxus päťhviezdičkového hotela Jumeriah Beach Hotel, ktorý svojim hosťom poskytuje maximálny komfort. Z rozprávkového pobytu sa dvojica vrátila včera večer. Spolu prileteli na viedenské letisko. Zaujímavé je, že mali prísť až dnes. Za náhlu zmenu plánov zrejme môže prevalenie informácií o tejto tajnej dovolenke. 

Kollárov pobyt v Dubaji s inou ženou bude s najväčšou pravdepodobnosťou posledným klincom do rakvy vzťahu s Andreou. Ako naznačila, pripúšťa možnosť odsťahovania sa zo Slovenska. Dostala totiž modelingovú ponuku z Milána a zvažuje, že ju prijme. A možno práve Borisova dovolenka s inou ženou ju k tomuto kroku rozhýbe. V úmysle má vziať so sebou aj syna Nicolasa z predchádzajúceho manželstva a tiež dcérku Saru Zoe, ktorú má s Kollárom.

Zatiaľ čo podnikateľ svoj zahraničný pobyt Barborou nekomentuje, Heringhová to znáša ťažko. „Keď to všetko utíchne a budete sa chcieť rozprávať o inej téme, nemám problém komunikovať. No teraz sa nebudem k ničomu vyjadrovať,“ povedala nám smutným hlasom bývalá playmate.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu