Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krutý odkaz pre Kollára: Odchádzam zo Slovenska... Beriem aj dieťa!

Boris Kollár s Andreou a s ich spoločnou dcérou Sara Zoe v čase, keď žili ako šťastná rodina. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár s Andreou a s ich spoločnou dcérou Sara Zoe v čase, keď žili ako šťastná rodina.

BRATISLAVA – Opustí ho?! Začiatkom marca sa na verejnosť prevalila informácia o nevere podnikateľa Borisa Kollára (45). Partnerke Andrei Heringhovej (30) zahýbal s mladou krupierkou Barborou Richterovou (22), ktorá vraj čaká jeho dieťa. Podvádzaná brunetka sa z nepríjemných pocitov vyrozprávala v časopise Šarm, kde okrem iného prezradila, že asi odíde zo Slovenska.

Sklamaná, ale odvážna! Kým Andreu Heringhovú prebolí nevera jej partnera, pretečie ešte veľa vody. Je si však vedomá, že časom sa bude musieť postaviť na vlastné nohy. Pomôcť by jej v tom mohli tiež pracovné ponuky zo zahraničia, ktoré nedávno dostala. Andrea reálne zvažuje, že opustí Kollára a do cudziny odíde spolu s ich spoločnou dcérou Sarou Zoe.

„Ozvali sa mi z Milána. Je to možno posledná šanca, kedy sa ešte môžem vrátiť k modelingu,“ naznačila plány do budúcna bývalá playmate. Jej rozhodnutie síce zatiaľ nie je definitívne, ale isté je jedno. Na sto percent vie, že syna Nicolasa a dcérku Saru Zoe, ktorú má s Borisom, by chcela mať pri sebe .

Z náročnej budúcnosti bez boháčovej opory Heringhová strach nemá.Viem, že sa toho nebojím... To sú presne tie hraničné situácie, keď sa človek musí vzchopiť a začať robiť niečo, o čom ani netušil, že bude musieť. Pracovala som pred materskou, budem aj po nej. Tak, ako väčšina žien,“ povedala pre Šarm odhodlane. 

Andrea a Boris momentálne ešte stále žijú v spoločnej domácnosti ako rodina. Napriek tomu ale vôbec nekomunikujú. Pri otázke, či sa to nejako v budúcnosti zmení, reagovala dvojnásobná matka opatrne: „To ukáže čas, momentálne nie sme spolu a chcem tým len povedať, že takéto veci sa nedajú vyriešiť zo dňa na deň.“

Pre Kollára však vyhliadky do budúcnosti vôbec nie sú ružové. Andreu totiž v minulosti podobne podviedol aj otec jej syna Nicolasa. „Boris mi prisahal, že ma nesklame. Momentálne som sa dostala do hroznej situácie, pretože som žila ako jeho oficiálna partnerka, žili sme ako rodina a ten pocit vo mne stále budoval,“ prezradila tmavovláska. Heringhová verila, že v tomto prípade to bude iné, záletný Kollár však v otázke sľúbenej vernosti totálne zlyhal.

Zaujímalo nás, čo na partnerkinu spoveď hovorí samotný podnikateľ. Na naše otázky však doteraz nereagoval. Ako sme na topkách už včera písali, momentálne si podľa našich informácií užíva spoločné chvíle s milenkou Barborou Richterovou v Dubaji. Viac informácií TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu