Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kollárove pochybnosti: Dištancuje sa od 6. dieťaťa!

Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár

BRATISLAVA – Sex áno, dieťa nie?! To nepriamo priznal v piatkových Promi novinách najznámejší slovenský otec Boris Kollár (45). Ten vraj čaká 6. dieťa so šiestou ženou. Tou „šťastnou“ tehotnou by mala byť bývalá krupierka Barbora Richterová (22). Podnikateľ si však svojím otcovstvom zjavne nie je istý. Dôvod?

Nie je tomu tak dávno, čo známy playboy Boris Kollár vyhlasoval, že prežíva po boku svojej oficiálnej partnerky Andrey Heringhovej najšťastnejšie obdobie. Ako sa však s odstupom času zdá, išlo zrejme len o prázdne slová. Objavili sa totiž špekulácie, že známy podnikateľ by mal byť o pár mesiacov 6-násobným otcom. Jeho utajovaná milenka Barbora Richterová, ktorú už údajne stihol aj materiálne „zabezpečiť“, je vraj vo štvrtom mesiaci tehotenstva.

Hoci sa Kollár doteraz vždy vyjadril k predchádzajúcim tehotným partnerkám, v tomto prípade zaryto mlčí. „Nechcem sa k tomu vyjadriť, pretože nakoniec to môže byť všetko úplne inak,“ povedal v piatok pre jojkárske Promi noviny. Keď sa ho redaktorka spýtala, či to bude inak, iba stroho odvetil: „Ja neviem.“

Kollár prezradil, že má  príčinu, prečo sa doposiaľ k téme tehotnej milenky nevyjadril. Ako sa zdá, má pochybnosti o tom, že by bol práve on otcom dieťaťa. „Mám na to nejaký dôvod, ale ten si nechám pre seba,“ uzavrel podnikateľ, ktorý však vôbec nepoprel, že s Barborou trávil noci.

Budúca mamička bude zrejme musieť ísť so svojou ratolesťou na DNA testy, aby si bol lámač ženských sŕdc istý, že sa jeho klan rozrástol o ďalšieho potomka. Nechajme sa prekvapiť, ako táto kauza dopadne a či sa Boris k dieťaťu prizná. Zrejme od toho bude závisieť aj jeho vzťah s Andreou, ktorá zatiaľ ostáva žiť naďalej po jeho boku. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu