Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kollár po afére v spoločnosti: S úsmevom a bez Andrey!

Boris Kollár s dcérou v hľadisku divadla. Zobraziť galériu (26)
Boris Kollár s dcérou v hľadisku divadla.

BRATISLAVA - Ukázal sa! Po tom, ako sa prevalilo šieste dieťa na ceste, objavil sa Boris Kollár (45) prvý raz v spoločnosti. Na premiéru muzikálu dorazil s tromi zo svojich dcér. Jeho partnerka Andrea Heringhová (30) chýbala!

V piatok večer sme Borisa Kollára zastihli v divadle. Bola to prvá spoločenská akcia, na ktorej sa objavil po tom, ako sa okolo jeho osoby rozvírila ďalšia aféra. Podnikateľ totiž očakáva šieste dieťa, no nie so svojou partnerkou Andreou Heringhovou. Tá sa po prevalení tejto informácie na verejnosti príliš neukazuje.

Borisovi nerobila spoločnosť ani na premiére pokračovania hiphopového muzikálu Príbeh ulice 2. Plodný otecko si do hľadiska vzal dcéry Ester, Natáliu a Sašku. Ako sme zistili, Kollár sa v divadle objavil viac-menej pracovne. „Jeho rádio je jedným zo sponzorov, takže sem v podstate musel prísť,” povedal nám náš zdroj. To, prečo na hiphopové dielo, kde odznie aj niekoľko vulgarizmov, vzal svoje deti, sme sa však nedozvedeli. Na afterpárty podnikateľ len pozdravil dvoch-troch známych a okamžite zmizol.

Ako to na javisku a na párty vyzeralo, uvidíte v našej GALÉRII.

 

Viac o Príbehu ulice 2 nájdete TU

Sledujte TopkyTV: Takto to na premiére vyzeralo.

 



Pribeh ulice 2


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu