Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Štofaníkovej syn: Je to celý tatko Kollár!

Štofaníková, Kollár a ich syn Šimon. Zobraziť galériu (9)
Štofaníková, Kollár a ich syn Šimon.

BRATISLAVA - Doma má už poriadneho chlapa! Exmilenku Borisa Kollára (44) Martinu Štofaníkovú (31) sme nedávno stretli v bratislavskom nákupnom centre. Matka podnikateľovho jediného syna Šimona (1,2) si s ním vyšla na prechádzku. Ako sme si všimli, čím je dieťatko väčšie, tým viac na ňom vidno vplyv otcových génov.

Rastie ako z vody! Viac ako ročný syn boháča Borisa Kollára Šimon Heliódor, ktorého sme nedávno spolu s mamou Martinou Štofaníkovou stretli na prechádzke v parku pri nákupnom centre, už poriadne vyrástol. 

Ako sme sa od mamičky dozvedeli, veľmi sa mu darí. „Má sa výborne. Začína to byť čím ďalej tým väčší parťák. Užívame si jeden druhého,“ prezradila Štofaníková. Na otázku, či už malý aj niečo bľaboce, s úsmevom odvetila: „Ale hej, no zatiaľ mu rozumieme len my.“

Nedalo sa tiež nevšimnúť, že sa chlapec na svojho plodného tatka náramne ponáša. Dokonca majú aj rovnakú štrbinku medzi zubami. „Keď hodí nejakú grimasu, tak sa na otca podobá, ale zatiaľ len miestami,“ priznala Martina.

Nejaké rozdiely sa však predsa len nájdu. Napríklad, zatiaľ čo sa malý drží iba maminej sukne, o jeho otcovi sa to povedať nedá. Najnovšie sa totiž prevalilo, že Šimonkovi, ako aj ostatným štyrom Kollárovým deťom, pribudne zhruba o päť mesiacov ďalší nevlastný súrodenec. Boris totiž čaká šieste dieťa s mladou blondínkou Barbarou Richterovou. Kto vie, možno to bude opäť chlapec...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu