Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Heringhová po Kollárovej nevere: Plastika pŕs a nosa!

Andrea Heringhová a Boris Kollár Zobraziť galériu (11)
Andrea Heringhová a Boris Kollár

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA – Nechala sa vylepšiť! Topky.sk odhalili, že priateľka Borisa Kollára (45) Andrea Heringhová (30) včera podstúpila dva skrášľujúce zákroky na klinike plastickej chirurgie v Banskej Bystrici. Zaujímavé je, že si pod nôž ľahla iba pár dní nato, čo sa prevalila milenecká aféra jej partnera s mladou blondínkou Barborou Richterovou.

Andrea Heringhová už v minulosti podstúpila plastickú operáciu pŕs, tentokrát išlo iba reoperáciu. Čo sa nosa týka, ide o vôbec prvý zásah chirurgov na jej tvári. Špekuluje sa ešte o tom, že si nechala „napichať“ pery, no to sa považuje za neinvazívny zákrok, teda bez skalpela.

Na banskobystrickej klinike si Andrea pobudla jeden deň, dnes okolo obeda si ju prišiel vyzdvihnúť partner Boris Kollár. Spolu potom odišli domov. Keď sme sa snažili spojiť s Heringhovou, nezdvíhala telefón a neodpisovala na esemesky. Rovnako tak ani najznámejší otec Slovenska.

Tmavovlásky sme sa chceli spýtať, čo ju k operáciám viedlo. Podpísalo sa pod to prevalenie kauzy, ktorá sa týka mileneckého pomeru Borisa Kollára s mladou blondínkou Barborou Richterovou? Alebo išlo o zrealizovanie myšlienky, s ktorou sa Andrea už dlhšie pohrávala? Odpovede na tieto otázky pozná iba ona.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu