Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Flašíkova moderátorská premiéra: Navážal sa do Kollára!

Fedor Flašík si rypol do Borisa Kollára. Zobraziť galériu (4)
Fedor Flašík si rypol do Borisa Kollára.

BRATISLAVA – Rypol si do neho! Fedor Flašík (53) sa dal televíziou Joj nahovoriť na moderovanie relácie, ktorá mapuje osudy ľudí z rôznych reality šou. Milionár, samozrejme, nemohol obísť žiadnu zvláštnosť či pikantnosť. Teda ani súťaž, v ktorej piati boháči pred kamerou súložia s mladou slečnou. Prečo mu pri tejto príležitosti prišiel na um kamarát Boris Kollár?!

Reality šou sú večné! Televízia Joj sa rozhodla zaspomínať si na tie slovenské v dokumente Návrat kráľov, ktorý odvysielala včera večer. Na úvod programu tvorcovia predstavili divákom aj tie najzvláštnejšie svetové súťaže. Existuje napríklad šou, v ktorej piati boháči v podstate v priamom prenose obšťastňujú istú mladú slečnu. Tá samozrejme otehotnie. A diváci deväť mesiacov tipujú, kto je otcom. Nakoniec pravda vyjde najavo...

A čo víťaz? Ten sa musí o bábätko pekne postarať. Zrejme práve táto „cena“ priviedla moderátorovi relácie Fedorovi Flašíkovi na um nášho najznámejšieho „výrobcu“ detí. „Na Slovensku máme obdobu tejto reality šou a je to napríklad boháč Boris K.,“ zaznelo z Fedorových úst pri nakrúcaní, čím narážal na svojho kamaráta.

Keď sa to tak vezme, Kollár naozaj prežil niečo podobné. S tým rozdielom, že boháč bol len jeden, slečien päť. Výsledkom je 5 detí. Každé s inou ženou. Dokonca dve Borisove milenky - Martina Štofaníková a Andrea Heringhová, rodili len s odstupom niekoľkých mesiacov.

Spýtali sme sa preto Flašíka, či táto poznámka bola jeho vlastným nápadom, alebo ju mal predpísanú. „Bola v scenári. Ale keby som trval na tom, že to nebudem hovoriť, tak to tam nedáme. Nezdala sa mi však ponižujúca. Ja mám Borisa rád a viem, že sa nemohol uraziť,“ povedal nám Fedor.

A v čom on vidí podobnosť medzi spomínanou reality šou a životom svojho kamaráta? „Napríklad v tom, že novinári a verejnosť vždy hádajú, ktorá z jeho priateliek bude tehotná. A ktorý vzťah skončí dieťaťom a ktorý rozchodom,“ povedal nám so smiechom. Pokúšali sme sa spojiť aj s Borisom Kollárom, ten mal však vypnutý telefón. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu