Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kollárove dcéry prehovorili o otcovi: Boris, počúvaj, čo si myslia tvoje deti!

Boris Kollár Zobraziť galériu (6)
Boris Kollár (Zdroj: MARKIZA)

BRATISLAVA – Majú sa radi, ale stačilo! O podnikateľovi a najnovšie už aj politikovi Borisovi Kollárovi (50) je verejne známe, že má početnú rodinu. S 8 ženami má 9 detí, o ktoré sa vraj príkladne stará. V spoločnosti ho najčastejšie vídať s najstaršou dcérou Alexandrou (15), ktorú má s právničkou Stanislavou Horňákovou, ako aj s dcérkou Ester (11), ktorej mamou je Petra Krištúfková. Obe berie často so sebou do spoločnosti, a tak im svetlá kamier a reflektorov vôbec nevadia, práve naopak. Presvedčiť sa o tom mohli aj diváci markizáckej Smotánky, kde obe dievčatá bez problémov porozprávali o otcovi a ich rodine.

Multiotecko Boris Kollár  sa zviditeľnil predovšetkým svojou záľubou v zbližovaní sa s krásnymi ženami a následným plodením potomkov. Dnes má 9 detí s 8 ženami. Najčastejšie ho vídať v spoločnosti  jeho dvoch dcér Alexandry a Ester.

Kollár už dávno obe dievčatá zasvätil do sveta šoubiznisu. Objavili sa niekoľkokrát na predvádzacom móle, či na rôznych spoločenských akciách – premiérach a večierkoch. Preto im nerobí problém postaviť sa pred kamery a otvorene hovoriť o otcovi a rozrastaní ich rodiny.

Borisove ratolesti teraz vyspovedal pre markizácku Smotánku Ján Tribula, ktorý zisťoval, ako vnímajú, že sú taká početná rodina. Pohotové dievčatá nemali problém odpovedať na otázku a najstaršia Kollárova dcéra Alexandra ihneď priznala: „V pohode, mám ich všetkých rada.“ Rovnako zareagovala aj Ester, ktorá však priznala aj menšiu neistotu: „Ja ich mám všetkých rada, ale tiež mám z toho niekedy zmätok, ale v pohode sú.“

Tým rozhovor ani zďaleka nekončil a Tribula bol zvedavý, či si myslia, že sa budú ešte ako rodina rozrastať. „Myslím, že nie, ale to nikdy neviem, snáď nie,“ s úsmevom povedala Ester a jej nevlastná sestra Alexandra dodala: „Myslela som, že sedmičkou sme skončili, ako 7 trpaslíkov, ale nejako to pokračovalo, ale snáď to už prestalo.“

Markizácky redaktor pokračoval vtipným komentárom: „Môže byť ešte 11 mesiačikov,“ na čo Saška zo strachom v očiach odvetila: „Tak to snáď nie?!“ No Tribula neskončil: „Alebo Alibaba a 40 zbojníkov?“ To by však už podnikateľova dcéra tak ľahko nerozdýchala: „No tak to už by bol extrém, fakt. To už by som sa kukala, že – Tati, nemáš nejaký problém?“ No len čas ukáže, pri akom čísle sa Boris definitívne zastaví. 

Ján Tribula vyspovedal Kollárove dve dcéry - Alexandru (15) a Ester (11)
Zobraziť galériu (6)
Ján Tribula vyspovedal Kollárove dve dcéry - Alexandru (15) a Ester (11)

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu