Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Brazílska bohyňa Alessandra: Vystavila bruško na pláži a vzápätí porodila!

Tehotná Alessandra Ambrósio Zobraziť galériu (15)
Tehotná Alessandra Ambrósio (Zdroj: Twitter)

FLORIANOPOLIS – To bola ale bleskovka! Odkedy sa Alessandra Corine Ambrósio (31) dozvedela, že pod srdcom nosí druhého potomka, tehotenstvo si vychutnávala plnými dúškami. Svoju pýchu v podobe bruška vystavovala pri každej príležitosti. Nakoniec však porodila rýchlejšie, než zrejme sama čakala.

Nádherná tehuľka! Aj také superlatívy si Alessandra Ambrósio vyslúžila počas druhej gravidity, o radosť z ktorej sa pravidelne delila so svojimi nasledovníkmi v sieti Twitter. Uplynulý víkend ich potešila idylickou fotografiou s vetrom vo vlasoch a vlnami mora v pozadí. Dominantou sa stalo jej obnažené bruško, ktoré pôsobilo ako krásny symbol materstva. Brazílska manekýnka však vtedy zrejme ani len netušila, že takto minimálne na istý čas pózuje posledný krát.

Len pár hodín po tom, čo Alessandra zverejnila fotku z pláže, v sociálnych sieťach zarezonovala radostná správa. Vzrušujúcu novinku o príchode modelkinho synčeka na svet ako prvá vypustila svokra Michelle Mazur prostredníctvom Facebooku. „V Brazílii sa mi práve narodil vnuk!“ prekypovala pýchou vo svojom statuse.

Jedným z prvých oficiálnych gratulantov šťastnému páru sa stal magazín Love, ktorý s Alessandrou často spolupracoval. „Blahoželáme Alessandre Ambrósio, ktorá dnes porodila syna,“ tieto slová svietili v ich komentári na mikroblogovacej sieti Twitter. Aj keď potvrdenie správy od modelkinho hovorcu chýba, fanúšikovia veria, že mamička s bábätkom sú v poriadku a zdraví. Keďže Alessandra má už teraz plný kalendár povinností, do práce sa zrejme vráti raketovou rýchlosťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu