Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

To bol trapas! Spevák z Aerosmith zmachlený viac ako dcéra!

Rocker Steven Tyler to s líčením poriadne prehnal Zobraziť galériu (11)
Rocker Steven Tyler to s líčením poriadne prehnal

LOS ANGELES – Predbehol ju, no v nie najlepšom! Hoci na dokonale vyhladenú pleť sme zvyknutí najmä u známych žien, tomuto trendu podľahlo už aj zopár chlapov. Nánosy mejkapu nie sú ničím výnimočným ani na tvári vyslúženého rockera – Steven Tyler (62) si ho kydá viac ako jeho dcéra Liv (33)!

Akýsi je oranžový! Presne to si šepkali hostia, ktorí tento týždeň zavítali na losangelskú premiéru snímky Super. V jej hlavnej úlohe sa síce predstavila americká herečka Liv Tyler, pred paparazzmi však všetku pozornosť na seba strhol jej odviazaný otec. Steven totiž starne po svojom – pribúdajúce vrásky a vyžitú pleť schováva pod množstvo líčidiel!

Tvorili poriadny kontrast! Mejkapový rozdiel medzi dvojgeneračným duom bol o to výraznejší, že tmavovláska tentokrát stavila na jednoduchosť. Na podčiarknutie porcelánovej pleti použila len jemné líčenie a nechala tak vyniknúť svoju prirodzenosť. No aj keď divoký rocker vedľa nej pôsobil ako zmachlená bábka, otcovské povinnosti si plnil na jednotku. Od dcéry sa nepohol ani na krok – radšej sa s ňou poriadne pomaznal!

Zaujímavosťou je, že spomínaný film nie je nijakou novinkou. Radí sa totiž medzi čierne americké komédie, pričom natočený bol v rekordne krátkom čase – v priebehu dvoch mesiacov na prelome rokov 2009 a 2010. Ak by ste si však mysleli, že Liv zaň zinskasovala slušný balík, mýlili by ste sa. Ide totiž o nízkorozpočtový kúsok, aký hviezdne herecké obsadenie točí pre potešenie. Stačí zhliadnuť trailer – o zábavu nielen pri natáčaní bolo zaručene postarané!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu