Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kate v priesvitnom očarila princa Williama: Jej šaty išli na dračku!

Priehľadné šaty Kate Middletonovej Zobraziť galériu (7)
Priehľadné šaty Kate Middletonovej

LONDÝN – Provokujúce šaty, v ktorých Kate Middelton zviedla princa Wiliama, už majú nového majiteľa. Významný kúsok z brunetkinho šatníka v napínavej dražbe získal neznámy kupec. Ten bol za ne ochotný vysoliť 78 000 libier!

Romanca medzi Kate a princom Wiliamom sa začala ešte v čase, keď obaja študovali na univerzite. Podľa historiek sa princ zamiloval do svojej nastávajúcej práve v momente, keď ju v spomínaných šatách zbadal.

Po štvrtkovej londýnskej aukcii sa šaty dostali do rúk nemenovaného kupujúceho. Dražby sa okrem neho zúčastnili viacerí záujemcovia. Šťastlivec, ktorý si ich vydražil, dal za ne 65 tisíc libier a k tomu pridal ďalších 13 tisíc. „Domnieva sa, že ide o módnu ikonu,“ povedal muž, ktorý kupujúceho zastupoval. „Je veľmi šťastný,“ dodal.

Paradoxne, šaty neboli považované ako nejaký extra módny kúsok. Navrhla ich Charlotte Todd, ktorá nepracuje v oblasti módy, ale v akváriu. Pôvodne to mala byť len sukňa. Kate si však dala na seba čiernu bielizeň a nosila ju ako šaty.

Psychiatrička Liberman sa pred spustením aukcie netajila tým, že si na šaty robí zálusk. Middeltonvá je totiž podľa jej slov „typicky dobré dievča, ktoré používa zbrane zlých dievčat, aby dostala svojho princa.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu