Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kráľovská svadba: Kate Middleton si už vybrala návrhára šiat

Kate Middleton a Princ William Zobraziť galériu (4)
Kate Middleton a Princ William

LONDÝN - Kate Middleton, ktorá sa 29. apríla zosobáši s britským princom Williamom, si už vybrala návrhára svadobných šiat. Magazínu People to potvrdil nemenovaný zdroj.

Budúca princezná však jeho meno nechce prezradiť. V kuloároch sa však hovorí o Angličanovi Bruceovi Oldfieldovi, pretože nevestina mama a sestra nedávno navštívili jeho obchod v Londýne. Samotný návrhár tieto špekulácie pre magazín People odmietol komentovať. Hovorca Buckinghamského paláca v tejto súvislosti povedal, že "zámerom slečny Middleton je, aby tajomstvo šiat uchovala až do svadby, pretože je to právo každej nevesty."

Princ William a Kate Middleton sa zoznámili počas štúdia na University of St Andrews v Škótsku. Princ dal pri zásnubách Kate prsteň, oválny modrý zafír obkolesený diamantmi, ktorý patril jeho matke. Pár sa zosobáši 29. apríla budúceho roku v londýnskom Westminsterskom opátstve, kde sa konala v roku 1947 aj svadba súčasnej kráľovnej Alžbety II. a v roku 1997 pohreb princeznej Diany. Očakáva sa, že to bude najväčšia kráľovská udalosť od svadby princa Charlesa so zosnulou Dianou pred takmer tridsiatimi rokmi.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu