Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kráľovská horúčka vrcholí, ženy sa prezliekajú za Kate

Dvojníčky Kate Middleton Zobraziť galériu (3)
Dvojníčky Kate Middleton

LONDÝN - Presne sto dní pred netrpezlivo očakávanou kráľovskou svadbou v Británii sa trinásť mladých dievčat rozhodlo zvýrazniť blížiacu sa udalosť, keď sa oblečené do kópií šiat Kate Middletonovej zhromaždili pred kráľovským palácom v Londýne.

Vopred neohlásený príchod "kópií" snúbenice princa Williama oblečených do presnej napodobeniny tmavomodrých šiat, aké mala Kate pri oficiálnom oznámení zásnub, vyvolal úžas turistov, napísala agentúra AP.

Dievčatá podporili hodnovernosť svojho zovňajšku aj replikami zásnubného prsteňa s diamantmi a zafírom, aký Kate dostala od Williama po jeho matke, princeznej Diane. Študentky umeleckej školy Royal College of Art v Londýne pojali záležitosť ako recesiu a rozruchom, ktorý vzbudili, sa veľmi bavili.

"Bolo už načase, aby som si vyšla medzi ľud," vyhlásila 29-ročná študentka Briony Clarkeová v snahe napodobniť monarchický prístup k veci.

Študentky svoju recesiou vzbudili značnú pozornosť, ako asi chceli, ale rozdiel medzi nimi a Kate spočíva v tom, že Middletonová princa skutočne má, podotkla AP.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu