Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Eva, Heidi a Kim v štýle 20. rokov: Kočky, ale ste sa vyprsili!

Známe krásky vystavili svoje vnady v štýle 20. rokov Zobraziť galériu (4)
Známe krásky vystavili svoje vnady v štýle 20. rokov

LOS ANGELES – Sú ozdobou každej párty! Keď sa stretne taká zostava, akou je trio v zložení Kim Kardashian (30), Heidi Klum (37) a Eva Longoria (35), sexepíl v ovzduší by sa dal doslova krájať. Inak tomu nebolo ani s inšpiráciou éry 20. rokov – len sa pozrite na tie výstrihy!

Retro, horúci a hlavne sexi! Taký bol uplynulý víkend v Hollywoode, počas ktorého herečka Eva Longoria v predstihu oslavovala 36. narodeniny. A hoci sa hovorí, že popredu sa šampanské otvárať nemá, tentoraz jej smotánka zaručene odpustila. Vystrojila totiž párty, na akú sa len tak nezabúda!

Čelenky, koráliky, masívne šperky a hlavne množstvo trblietok! To všetko nesmelo chýbať na štýlovom večierku s témou z obdobia 20. rokov minulého storočia. Či takáto spoločenská udalosť oslavovala podmanivú ženskosť, sa dvakrát pýtať nemusíte. Samotná oslávenkyňa vytasila dekolt, aký tak často u nej nevidno. Eva, okrúhle poprsie si si poriadne zdvihla!

Za známou Zúfalou manželkou nezaostávala ani televízna hviezda Kim Kardashian, ktorá dorazila so sestrou Khloe a kamarátkou Loren Redinger. Počas večera sa ochotne pretŕčala pred objektívom vlastného telefónu aj s modelkou Heidi Klum, pričom výsledok okamžite zaslala na svoj účet v sieti Twitter s týmto komentárom: „Ja a moja kamarátka Heidi Klum ako gansterky. Milujem éru 20. rokov!“ Dámy, treba uznať, že imidž inšpirovaný práve týmto obdobím vám naozaj sekne!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu