Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Dve tváre Evy Longorie: Najskôr za dámu, vzápätí ako sivá myš!

Eva Longoria oslnila v luxusnej róbe, hneď na to však sklamala legínsami a rolákom. Zobraziť galériu (5)
Eva Longoria oslnila v luxusnej róbe, hneď na to však sklamala legínsami a rolákom. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Zažiarila, a o chvíľu na to zhasla! Hoci sa Eva Longoria (36) v spoločnosti objavuje vždy s dokonalým stylingom, uplynulá noc sa v jej podaní stala ozajstným prekvapením. Na červený koberec síce dorazila ako hollywoodska diva, after-párty si však užívala takmer ako doma v papučiach!

Zabudla si druhú garderóbu doma? Aj tak by sa dal vysvetliť Evin ležérny outfit, ktorý do výbavy medzi smotánku zďaleka nepatrí. Útla herečka totiž počas galavečera v závere minulého týždňa najskôr ohúrila v dlhej ružovej róbe s hlbokým výstrihom. Hviezdny dojem, akým na prítomných hostí a zástupcov médií zapôsobila, sa však už o pár hodín celkom vyparil.  Eva, tento módny experiment ti veľmi nevyšiel!

Nechcela prísť rovno v teplákoch? Aj keď sa očakávalo, že na after-párty celebrity zavítajú v menej formálnom štýle, hviezda Zúfalých manželiek to tentoraz trochu prepískla. Zabávať sa po benefičnom podujatí  s názvom Noble Gift Gala totiž prišla v obyčajných legínsach a nevábnom roláku. Navyše bola nahodená v čiernom od hlavy až po päty!

Ktovie, ako takúto večernú premenu vnímal Evin priateľ Eduardo Cruz. Brat španielskej krásky Penélope Cruz totiž svoju polovičku po celý čas sprevádzal tak, ako sa na elegána patrí – v obleku. Drobná kráska preto pri ňom vyzerala, akoby práve odišla od sporáka a stihla si len zložiť zásteru. Jediným plusom zostala jej postavička, ktorá v obtiahnutých materiáloch vynikla priam dokonale. Stálo jej však pohodlie za hrubý módny prehrešok?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu