Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Eva Longoria s kamarátkami: Vyzerajú pri nej ako obryne!

Úsmevné trio v zložení Serena Williams, Eva Longoria a Khloe Kardashian Zobraziť galériu (5)
Úsmevné trio v zložení Serena Williams, Eva Longoria a Khloe Kardashian (Zdroj: isifa)

LAS VEGAS – To je teda rozdiel! Aj keď útla postavička Evy Longorie (36) zvyčajne pôsobí hriešne sexi, za istých okolností dokáže vyvolať aj úsmev. Stačí, aby si zapózovala s kamarátkami zo šoubiznisu. Pri väčšine z nich sa z nej razom stáva roztomilá Palculienka!

Čo je malé, to je milé! Aj takéto slová dokonale vystihujú drobnú figúru jednej z predstaviteliek seriálu Zúfalé manželky. Dôkazom môže byť nedávny galavečer, na ktorom sa Eva Longoria nechala zvečniť medzi dvoma dámami objemnejších kriviek. Vyzerala pri nich ako dievčatko!

Úzky driek, tenké nôžky a postava takmer o hlavu nižšia – takýmito fyzickými prednosťami brunetka vynikala počas odovzdávania hollywoodskych cien za štýl. V zákulisí sa totiž ocitla medzi robustnou tenistkou Serenou Williams a televíznou hviezdou Khloé Kardashian. Vzhľadom k tomu, že miery oboch dám ani zďaleka nepredstavujú americký ideál, Eva sa po ich boku doslova strácala. Taký kontrast sa veru často nevidí!

Aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že herečka drží špeciálnu diétu, v skutočnosti si dobré jedlo naozaj užíva. Jej reštaurácia síce zápasí s problémami, láskou k vareniu sa však Eva netají. „Odjakživa som kuchtila, ja varenie milujem. Je to veľká súčasť môjho života, o ktorú by som sa rada s niekým podelila. Ale musel by to byť niekto špeciálny, pretože v kuchyni som vyšinutý kontrolór!“ vyznala sa v nedávnom interview. Jej špeciality však zrejme poväčšine tvorí zelenina. Alebo za obdivuhodnú figúru vďačí génom?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu