Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Britney, už zasa? Veď s tou retušou vyzeráš ako vyvinutá 18-tka!

Britney Spears už opäť zvádza vyretušovanými krivkami Zobraziť galériu (6)
Britney Spears už opäť zvádza vyretušovanými krivkami

LOS ANGELES – Život bez grafických úprav si nevie ani len predstaviť! Hoci popová speváčka Britney Spears (28) nevyzerá v poslednom období najhoršie, v médiách sa prezentuje zásadne mladšia o celé desaťročie. Vylepšiť sa nechala aj v najnovšej reklame – v tých správnych ženských partiách!

Dokonalá pleť, štíhle nôžky, osí driek a prsia bohyne plodnosti! S takým imidžom sa Britney už opäť pretŕča v reklamnom spote, ktorý nakrútila pre módnu značku Candies. A aj keď sa do bikín tentoraz nevyzliekla, rozsiahla retuš jej vizáže doslova bije do očí. Matka dvoch detí totiž zo seba vystrúhala sladkú tínedžerku!

Hudobná hviezdička sa však pri predvádzaní modelov nesnažila zaujať len kvôli peniazom, ktoré za prácu pred kamerou zinkasovala. Nová línia oblečenia totiž pochádza z jej vlastnej návrhárskej dielne, čo sama považuje za obrovský osobný úspech. „Bola som naozaj nadšená, že môžem navrhnúť svoju prvú kolekciu odevov a doplnkov pre Candies,“ uviedla v istom rozhovore.

Spoluprácu s populárnou blondínkou si pochvaľoval aj fotograf Cliff Watts, ktorý pred objektívom vyzdvihol najmä jej obrovskú univerzálnosť. „Myslím, že má veľa rôznych štýlov. Vie byť sexi, roztomilá, krásna a vie zo seba dostať veľa pohybu,“ povedal na speváčkinu adresu.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu