Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pomiatla sa?! Britney ako bizarná nevesta – v plavkách a s aktovkou!

Britney Spears sa nechala zvečniť vo viac ako čudnom outfite Zobraziť galériu (7)
Britney Spears sa nechala zvečniť vo viac ako čudnom outfite

LOS ANGELES – Čo je toto za fetiš?! Táto otázka prebleskla hlavou snáď každému fanúšikovi, ktorý mal možnosť vidieť vskutku čudné fotky popovej speváčky Britney Spears (28). Tá totiž vo svadobnej „výbave“ doslova desí – k závoju si navliekla plavky... A na chrbát zavesila infantilnú školskú tašku!

V Amerike za bláznivú, v Japonsku hviezdou medzinárodnej veľkosti! Tak dopadlo fotenie Britney Spears, ktorá sa nechala naštylizovať do úlohy nevesty. Nie však takej, na akú sme zvyknutí! V netradičnom outfite by si totiž Britney mohla k oltáru odskočiť rovno zo školy. A hneď potom... Do bazéna!

Bizarné fotky, ktoré ani tentokrát neobišla výrazná retuš, má na svedomí istý japonský umelec – Takashi Murakami. Treba uznať, že medze bujarej fantázii skutočne nekládol. Britney však vďaka nej za veľkou mlákou vyznieva, akoby v jej hlave došlo opäť ku skratu. Ako v čase, keď si oholila hlavu a skončila na psychiatrii!

Paradoxom je, že hoci blondínka je na domácej pôde terčom výsmechu, na podivný výsledok je doslova pyšná: „Spolupráca s Takashiom Murakamiom sa mi veľmi páčila. Zvlášť to, ako skombinoval špičkovú módu a komiksový štýl kresby – mangu.“ Po týchto slovách tak nie je vylúčené, že ak sa Britney pokúsi opäť presadiť s hudbou, jej kroky povedú najskôr do Japonska!

Koľko zarobí Britney a ostatné najlepšie platené ženy sveta nájdete TU


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu