Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Takto to rozbalila Cyndi Lauper: Kvôli meškajúcemu lietadlu!

Cyndi Lauper Zobraziť galériu (2)
Cyndi Lauper

BUENOS AIRES - Je vo forme! Cyndi Lauper (57) má možno najlepšie roky svojej kariéry za sebou, ešte vždy však vie, že spev je najmä o robení radosti iným ľuďom. Pri čakaní na meškajúce lietadlo sa chopila mikrofónu a svojim spolucestujúcim takto spríjemnila nudné chvíle!

Dievčatá sa chcú zabávať! Cyndi sa jednoznačne drží textu jednej zo svojich najznámejších piesní a dokázala to aj na letisku v Buenos Aires. Keď ohlásili meškanie letu, rozhodla sa čakajúcim predviesť súkromný koncert. Od letušiek si zobrala mikrofón na letiskové hlásenia a zanôtila doňho hit Girls Just Want to Have Fun!

Ostatní pasažieri boli z jej výkonu vo vytržení a okamžite vybrali fotoaparáty a mobilné telefóny, aby hviezdu pri speve zachytili. Popri tom však zvládli aj zanôtiť melódiu či si zahrať na provizórnych perkusiách. „A teraz všetci!“ povzbudzovala speváčka ľudí. Tí jej pieseň odmenili divokými ováciami – a mnoho z nich asi čakanie na oneskorený let úplne prestalo ľutovať.

Cyndi sa tak v médiách objavila už druhý krát v pomerne krátkom čase. Nedávno totiž nimi preletela fotografia Cyndi bez mejkapu s čudnými fľakmi na tvári. Podľa jej hovorkyne malo ísť len o nepríjemnú alergickú reakciu na spa kúru. Na letisku sa speváčka tiež veľmi neodhalila - slnečné okuliare si nechala aj v hale a vlasy jej skrývala čierna šatka. Energia jej však určite nechýbala!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu