Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Kylie je späť: Aj po štyridsiatke telo ako bohyňa!

Kylie Minogue Zobraziť galériu (6)
Kylie Minogue (Zdroj: isifa)

DÁNSKO – Je nezničiteľná! Speváčka Kylie Minogue (42) toho má za sebou naozaj veľa, skrachované vzťahy či boj s rakovinou však na nej nezanechali nijaké stopy. Na premiérovej šou svetového turné sa Austrálčanka predviedla v skvelej forme!

Ako antická bohyňa! Hoci má Kylie už pár rokov po štyridsiatke, telo má ešte vždy ako mladica. A pri prvom koncerte nového svetového turné Aphrodite: Les Folies ho ukázala v plnej nádhere. Nohy v sieťovaných pančuchách a bielo zlaté modely sadli speváčke ako uliate!

Je z nej bohyňa! Kylie zrejme v poslednom čase učarovali grécke báje, vo svojej šou totiž vystupuje v úlohe bohyne krásy Afrodity. Ako inšpirácia jej zrejme poslúžil svetoznámy obraz od Sandra Botticelliho Zrodenie Venuše.

A kto sa postaral speváčke o prekrásne kostýmy? Nik iný ako svetoznáme duo Domenico Dolce a Stefano Gabbana. „Kylie bola vždy našou Piccola Principessa (malá princezná), nielen pre našu spoluprácu, ale pre naše priateľstvo! Práca s Kylie bola vždy veľmi spontánna a jednoduchá,” prezradili návrhári minulý rok.

Turné Kylie štartovala v Dánsku a spolu odspieva 36 koncertov v Európe a ďalších 17 v Spojených štátoch. Tým posledným bude májová šou v Las Vegas. A hoci by sa mohlo zdať, že Kylie uprednostňuje kariéru pred rodinou, nie je to celkom tak. Naopak, zamýšľa sa nad viacerými možnosťami, ako si obstarať dieťatko a nádeje sa nevzdáva: „Lekári dnes vedia robiť úžasné veci, najmä v Amerike.“ Nuž, čas ukáže, či sa Kylie jej sen o potomkovi splní...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu