Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Whitney Houston s dcérou: Podobu nezaprú... Až na dieru medzi zubami!

Whitney Houston s dcérou po boku Zobraziť galériu (5)
Whitney Houston s dcérou po boku

LOS ANGELES – Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Zdá sa, že dcéra americkej speváčky Whitney Houston (47) sa v šoubiznise len tak nestratí – Bobbi Kristina Brown už v 17-ich vie, ako zaujať. Od slávnejšej mamy ju odlišuje jediné: 30-ročný vekový rozdiel a zubná medzera!

Aká matka, taká Katka! Hoci Bobbi ešte prah dospelosti zďaleka neprekročila, v šoubiznise sa cíti ako doma. Dôkazom je víkendová párty v predvečer Grammy, kde sa to doslova hemžilo paparazzmi. Odviazaná tínedžerka im pózovala tak, akoby sa pred objektívom narodila – vysmiata od ucha k uchu a v štýlovom outfite!

Vyžehlené vlasy, kožené rukavice a priliehavé šaty len do polovice stehien – to všetko mladej kráske stačilo na to, aby sa okamžite stala stredobodom pozornosti. Mama Whitney totiž aj tentoraz zostala verná obľúbeným flitrom. Nablýskaná ako diskoguľa však už pôsobila trochu nudne. To pravé osvieženie preto vniesla práve Bobbi s netradičným úsmevom. Po vzore Madonny či Georgie Jagger zrejme dúfa, že s medzierkou v chrupe si ju zapamätajú oveľa rýchlejšie!

Aj keď Bobbi na prvý pohľad vyzerá ako roztomilé dievčatko, v skutočnosti z nej vyrastá hotový živel. Podľa magazínu National Enquirer bola Whitney s exmanželom nútená dať dcére príučku po tom, čo sa na istej párty opila pod obraz Boží: „Urobia čokoľvek, aby Bobbi Kristinu ušetrili od pekla závislosti, ktorým si obaja prešli.“ Či sa im to nakoniec podarí, je však zatiaľ otázne. Sami jej totiž najlepším príkladom veru nie sú!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu