Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Andy Kraus a Peter Marcin: Bude zábava

Susedia sa už dnes objavia na televíznej obrazovke Markízy.
Susedia sa už dnes objavia na televíznej obrazovke Markízy.

BRATISLAVA - Susedia sú konečne tu! Tento nový markizácky seriál sa objaví na televíznych obrazovkách Markízy už dnes večer. Zabávači Andy Kraus (39), Peter Marcin (40), Zuzana Tlučková (44), Viki Raková (25) a Marta Sládečková (48). Títo sympatickí ľudia budú predávať svoj svojrázny humor raz do týždňa a to presne v pondelok večer.

Už dnes to vypukne! Kraus a Marcin prichádzajú po krátkej prestávke s novým sitcomom. Po Uragáne a Hurikáne si vymysleli Susedov a prizvali si k sebe aj zástupkyne nežného pohlavia. Obaja sa rozhodli, že už nebudú bez žien, ale v tomto zábavnom seriáli budú mať rovno manželky, ktoré si zahrajú sympatická Zuzana Tlučková a maďarská herečka Viki Raková.

„Sme zvedaví, ako na tento projekt zareagujú televízni diváci. Bude to trošku iné ako to, čo sme robili predtým. Ale ľudia sa majú na čo tešiť. Bude to poriadna zábava,“ zhodli sa zabávači. Markíza plánuje do konca tohto roku odvysielať až 16 častí. To, či aj Susedia uspejú u fanúšikov Andyho Krausa a Petra Marcina, uvidí sa už čoskoro.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu