Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Nezadaný Cmorik: Flirty s Nízlovou!

Cmorik flirtoval s Nízlovou! Zobraziť galériu (7)
Cmorik flirtoval s Nízlovou!

BRATISLAVA - Horúce pohľady a flirt! Spevák Peter Cmorik (30) je už 4 mesiace bez priateľky Danky Bartekovej (26). A tak si na Miss Universe SR plnými dúškami vychutnával prítomnosť sexi dievčat. Najviac ho zaujala Veronika Nízlová zo speváckeho dua Twiins, s ktorou si hrkútal takmer celý večer.

Po krachu štvorročného vzťahu s Dankou sa strieborný Slávik Peter Cmorik zrejme obzerá po novej známosti. Ako totiž sám prezradil, na vzťah je pripravený. „Prečo nie... Ja som nikdy nebol dlho sám, asi to ani neviem. Život mi niečo určite prinesie,“ tvrdil nedávno v markizáckom rozhovore. A tak si nezadaný spevák naplno užíval svoju prítomnosť na sobotňajšej súťaži krásy Miss Universe SR. Spolu so svojím kamarátom Marcelom si nedali ujsť ani následnú párty, kde nepohrdli vínom a ani príjemnou spoločnosťou krásnych žien.

Topky.sk Cmorika pristihli pri laškovaní so speváčkou Veronikou Nízlovou zo skupiny Twiins. Sympatickú brunetku Peter pozval aj na vínko. V momente sa po sále začalo šuškať, že tí dvaja spolu niečo majú. Zisťovali sme, či je to naozaj pravda. „Určite nie. Ani jedno percento pravdy na tom nie je,“ povedal nám Veronikin švagor a zároveň manažér Braňo Jančich.

Ale čo Peťo? Je ešte sám alebo už má nejakú novú priateľku? „Ja chodím s Braňom,“ žartoval zo začiatku Cmorik, pričom Jančicha takmer pobozkal. „Nie, nemám nikoho. Braňo mi najskôr kázal rozísť sa a teraz nič z toho,“ vyhŕkol s úsmevom Peter.

Okrem Nízlovej však koketoval aj s jednou z finalistiek - Alexandrou Kováčovou. Ako sa zdá, momentálne mu vyhovujú nezáväzné flirty. Nechajme sa prekvapiť, kedy neostane iba pri tom a ktorú slečnu spevák predstaví ako svoj nový objav.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu