Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Smoliar Cmorik: Problémy s láskou aj so zákonom!

Peter Cmorik v súčasnosti neprežíva práve najlepšie obdobie. Zobraziť galériu (7)
Peter Cmorik v súčasnosti neprežíva práve najlepšie obdobie. (Zdroj: Foto: Sony music)

BRATISLAVA – Smola sa mu lepí na päty! Ako sme už na topkách informovali, vzťah speváka Petra Cmorika (32) a herečky Mirky Partlovej (27) vraj v súčasnosti nevyzerá príliš ružovo. Blondínka sa stretáva s expartnerom Martinom Madejom (24), ktorý sa netají tým, že by ju chcel späť. Toto však nie je jediný problém, ktorý musí niekoľkonásobný Zlatý slávik riešiť. Pred pár dňami ho totiž potrápili opletačky s mužmi zákona.

Hoci sa Peter Cmorik momentálne na nedostatok práce nemôže sťažovať, pretože neustále koncertuje na letných festivaloch, o súkromí sa to povedať nedá. Ako sme už na topkách informovali, po zhruba troch mesiacoch mu to vraj začalo vo vzťahu s Partlovou škrípať, Keď sme sa speváka nedávno na herečku spýtali, odbil nás strohým vyjadrením: „Nebavme sa o Mirke!“

Popri problémoch s láskou musel interpret pred pár dňami čeliť aj opletačkám s mužmi zákona. Dostala sa nám totiž do uší informácia, že mu policajti zobrali kvôli prekročeniu rýchlosti vodičský preukaz. Keď sme sa na to spýtali samotného Cmorika, stratu oprávnenia poprel. Priznal však, že ho potrestali pokutou. „Ponáhľal som sa na koncert a prekročil som rýchlosť. Vodičák mi však nezobrali - platil som len pokutu,povedal nám Peter, ktorý by zrejme najradšej prefčal poriadne rýchlo aj cez súčasné smolné obdobie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu