Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Krištáľový ples: Chorá Heringhová, Mikov nový imidž a Drobovej šperky za 50 tisíc!

Boris Kollár dorazil s partnerkou Andreou Heringhovou. Zobraziť galériu (32)
Boris Kollár dorazil s partnerkou Andreou Heringhovou.

BRATISLAVA – Doplesané! Cez víkend sa konal v priestoroch SND prvý ročník Krištáľového plesu. Pompézna spoločenská akcia uzavrela tohtoročnú plesovú sezónu so všetkou noblesou. Ktoré známe tváre nášho šoubiznisu si prestížnu udalosť nedali ujsť? Ako to na akcii vyzeralo?

Hviezdami večera boli operná speváčka Anna Netrebko s manželom Erwinom Schrottom a argentínsky spevák José Cura. Ten „zlomil“ nejedno ženské srdce najmä svojou povestnou bezprostrednosťou. Uhladenosť doslova odhodil spolu s motýlikom, a to priamo na parkete tesne pred vystúpením. „Potrebujem sa v tejto skladbe cítiť slobodný,“ okomentoval svoje gesto Cura.

Okrem spomínaných svetových hviezd prišli na bál aj známe tváre slovenského šoubiznisu. Do novej budovy SND dorazila napríklad aj bývalá markizáčka Gabika Drobová, ktorá momentálne šéfuje módnej televízii Fashion TV. Zaujímavé je, že sa na akcii objavila aj so svojím partnerom Karolom Rumanom, čím zoficiálnila tento dlho utajovaný vzťah. „S mojím priateľom sme na takejto vážnejšej spoločenskej udalosti prvýkrát. Veľmi sa nám tu páči, už sme si stihli aj zatancovať,“ povedala topkám Drobová. Tá počas večera žiarila v luxusnej róbe a v šperkoch v hodnote 50 tisíc eur.

Spoločenskú udalosť si nedal ujsť ani podnikateľ Boris Kollár, ktorý prišiel na akciu so svojou partnerkou Andreou Heringhovou. Ako nám bývalá playmate prezradila, trápila ju choroba. „V piatok sme sa vrátili z dovolenky v Thajsku a z tamojšej stravy mám nejakú črevnú chrípku,“ posťažovala sa Heringhová, ktorá však napriek komplikáciám vyzerala výborne. Andrea žiarila v róbe, ktorú si špeciálne pre túto príležitosť kúpila v Miláne.

Svojou vizážou pútal na bále pozornosť aj bývalý šéf Markízy Václav Mika. Nechal si totiž narásť briadku, čo ho poriadne zmenilo. „Urobil som to z takej nedbanlivosti a kvôli zmene životného štýlu. Teraz si to môžem dovoliť,“ vysvetlil exriaditeľ, ktorému robila na plese spoločnosť manželka Andrea.

Ako to na akcii vyzeralo? Viac informácií a fotografií nájdete v našej GALÉRII!



Ktorá dáma mala na plese najkrajšie šaty?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu