Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lipšic na plese bez ženy: Kým on trsal, ona sedela doma

Samotár Lipšic, musel si vystačiť sám Zobraziť galériu (6)
Samotár Lipšic, musel si vystačiť sám (Zdroj: Topky.sk)

NITRA - Zábava v plnom prúde, parket plný krásnych mladých dám a minister vnútra Daniel Lipšic postáva sám, úplne bez dozoru. Na sobotný ples kresťanských demokratov, teda jednu z najväčších spoločenských udalostí v strane, prišiel bez manželky. Tá totiž zostala doma.

Kresťanskí demokrati sa stretli na plese po siedmy raz už tradične v Nitre, kde bolo hnutie založené. Prekvapením bolo, že prišlo veľa mladých ľudí. Nechýbal ani minister vnútra Lipšic, ktorý sa však prišiel odviazať do spoločnosti bez svojej polovičky Beáty. Tú vraj skolila chrípka a preto zostala doma aj s ich synom, ktorý sa im narodil vlani. S manželkou sú svoji už vyše troch rokov. Ministrova žena je známa tým, že nemá veľmi rada medializáciu a vyhýba sa aj vystupovaniu na verejnosti.

Program plesu sa už tradične niesol v konzervatívnom prevedení, no niektoré dámy ukázali aj odvahu pri výbere večerných šiat. Ples otvoril šéf KDH Ján Figeľ, ktorého teší, že atmosféra bola výborná. „Úroveň je rok čo rok lepšia a atmosféra srdečnejšia,“ vyhlásil. Ples moderoval Štefan Bučko, známy z relácie Riskuj. Na úvod vystúpili tanečníci z klubu tanečného športu Tyrnavia z Trnavy, následne operný spevák Otokar Klein.

Vyvrcholením programu bola skupina Abba chiquita revival, ktorá zahrala množstvo hitov známej švédskej skupiny ABBA. To rozpálilo ľudí natoľko, že zábava trvala až do piatej rána. Najviac však ľudí dala do pozoru šou kúzelníka. Viacerí členovia KDH sledovali Magic Show Petra Šestáka so zatajeným dychom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu