Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Páni ministri, čo sa deje? Ženu nechal doma aj Dzurinda!

Šéf SDKÚ, bez manželky Zobraziť galériu (5)
Šéf SDKÚ, bez manželky

KOŠICE - Zdá sa, že valentínsky víkend veľmi neprial láske našich ministrov. Potom čo Topky zistili, že na ples KDH prišiel minister vnútra Daniel Lipšic bez manželky, podobná situácia sa stala aj v SDKÚ. Šéf rezortu diplomacie Mikuláš Dzurinda trávil bez manželky celý víkend, pretože cestoval za zábavou až do Košíc. Manželku Evu nechal doma. Na vysmiatej fotografií z plesu navyše nevyzerá, že by mu nejako chýbala.

Nežné polovičky našich ministrov už pol roka po voľbách musia pociťovať, že sa im manželia venujú menej. Naposledy sa to prihodilo aj Dzurindovej manželke. Toho sme zastihli, ako sa bez nej zabáva na plese SDKÚ v Košiciach. Jeho hovorca Ľubomír Schwarzbacher nám potvrdil, že šéf rezortu diplomacie mal nabitý program, a preto nechal manželku doma.

„Minister mal na východnom Slovensku okrem plesu aj iné pracovné povinnosti. Z tohto dôvodu musel z plesu odísť okolo polnoci a zúčastnil sa ho bez manželky,“ reagoval Schwarzbacher. Šéf SDKÚ sa tak musel uspokojiť len s pánskou spoločnosťou. Ako sprievod mal pri sebe totiž hovorcu Michala Lukáča a poslanca parlamentu Richarda Oravca.

Dzurinda nemohol tento rok vyzvŕtať manželku ani na tradične jednom z najlepších plesov, tzv. bále ministerstva zahraničných vecí, pretože ho zrušil. Naposledy sa však ministerský pár ukázal spoločne na verejnosti počas plesu v opere začiatkom januára.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu