Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krištálový ples plný luxusu: Dámy v šperkoch za tisícky eur!

Andrea Danková pri skúšaní luxusných šperkov. Zobraziť galériu (7)
Andrea Danková pri skúšaní luxusných šperkov.

BRATISLAVA – Zažiaria! Zajtra večer sa bude v našom hlavnom meste konať prvý ročník Krištálového plesu. V Slovenskom národnom divadle sa zídu viaceré osobnosti a známe tváre nášho šoubiznisu. Niektoré z nich sa budú môcť pochváliť luxusnými diamantovými šperkami.

Dámy si prídu na svoje! Slovenská operná speváčka Andrea Danková a baletná majsterka SND Nora Gallovičová sa taktiež zúčastnia prestížnej spoločenskej akcie, ktorá ukončí tohtoročnú plesovú sezónu. Na krku sa im budú jagať hodnotné šperky.

Speváčka Andrea Danková bude jednou z hlavných hviezd večera. Spomínaný ples totiž otvára. Krk jej bude zdobiť diamantový náhrdelník zhotovený zo zlata.

Výroba tohto originálneho kúsku bola veľmi náročná - vedľa seba je osadených 330 diamantov v rôznych veľkostiach. Šperk dopĺňajú visiace briliantové náušnice v tvare hrozna. Hodnota luxusného setu je 40 tisíc eur.

Žiariť bude aj baletná majsterka Nora Gallovičová. Krk jej ozdobí výrazný náhrdelník z bieleho 14 karátového zlata vykladaný briliantmi a farebnými polodrahokamami. Náhrdelník bude doplnený náušnicami z bieleho zlata v strede s topásom, okolo ktorého sú vykladané brilianty. Cena náušníc a náhrdelníka je 20 tisíc eur. Hodnotnými šperkami bude ozdobená aj speváčka Sisa Sklovská.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu