Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Verešová s manželom na párty: Takto ich nepoznáme!

Andrea a Daniel si spoločne zatancovali. Zobraziť galériu (7)
Andrea a Daniel si spoločne zatancovali.

ŠPINDLERŮV MLÝN - Nie je žiadnym tajomstvom, že modelka Andrea Verešová (30) si rada užíva pozornosť médií. O jej manželovi Danielovi Volopichovi (43) sa to však povedať nedá. Jemu prítomnosť fotoaparátov nie je vôbec príjemná. O to prekvapivejšie bolo, ako sa nedávno pred novinármi správal!

Manžel bývalej missky Andrei Verešovej – Daniel Volopich, sa v minulosti viackrát zviditeľnil agresívnym správaním. Na spoločenských akciách nedokázal ovládať svoj hnev a postaral sa o zopár nepríjemných excesov. Dôvodom jeho zlosti bol fakt, že Andrea sa rada pretŕčala pred objektívmi fotoaparátov, zatiaľ čo on odutý postával bokom.

Počas uplynulého víkendu sa manželský párik prišiel zabaviť na párty do luxusného hotela v centre Špindlerovho Mlynu, kde boli prítomné aj médiá. A tak všetci hostia na akcii očakávali, čo zasa Volopich predvedie. Ten však svojim správaním mnohých prítomných zaskočil, vrátane manželky. Na prekvapenie ju totiž zobral do tanca a na parkete poriadne povykrúcal. Neprekážala mu ani pozornosť novinárov.

Andrea si, pochopiteľne, tento moment naplno vychutnávala. Navyše, na parkete mala v porovnaní s manželom navrch. Nie je to tak dávno, čo na Slovensku účinkovala v tanečnej súťaži Let´s Dance. Pri pohľade na Daniela však bolo vidno, že aj on si tanec užíva. Uvidíme, čím nás prekvapí nabudúce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu