Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Ples v pražskej opere: Dara ako princezná, Verešovej muž podráždený!

Andrea Verešová a Dara Rolins Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová a Dara Rolins

PRAHA – Plesali ako sa patrí! Ples v pražskej opere patrí k najprestížnejším akciám českého spoločenského života. Na tom tohtoročnom nechýbali ani známe Slovenky. Dara Rollins (38) zažiarila v úlohe moderátorky, Verešová (30) sa musela zmieriť s podráždeným manželom!

Prepychové róby, zvučné mená a bublinky šampanského – tak môžeme opísať prestížny ples v pražskej opere. Mikrofónu sa tento rok chopila Dara Rollins a úloha moderátkorky jej sadla vynikajúco, dokonca si v nej precvičila aj svoju angličtinu. „Nervózna som bola len do momentu, keď sme ohlásili prvý tanec a my s kolegom Petrom Vondráčkom sme boli jedným z párov na tanečnom parkete. Dvakrát som mu síce šliapla na nohu, ale nič horšieho sa nám našťastie neprihodilo,“ prezradila topkám s úsmevom.

Speváčka sa predviedla v prekrásnej róbe od Roberta Cavalliho v hodnote asi 100 000 českých korún. Okrem nej zaujali prítomných hostí aj jej extravagantné topánky. „Kúpila som si ich v jednom malom obchode, do ktorého už pár krát zablúdila aj Lady Gaga. Tieto moje ružové lodičky posypané kamienkami boli však spomedzi bláznivého sortimentu, tie najnudnejšie.“

Pozornosť nielen svojou krásou, ale aj výraznou tyrkysovou farbou šiat, na seba pútala Andrea Verešová. A hoci ona si blesky fotoaparátov užívala, jej manžel Daniel Volopich sa nezaprel, po chvíli znechutene odišiel a nechal svoju polovičku osamote. Andrea sa však nenechala odradiť a s úsmevom pózovala ďalej.

Lístky na ples v pražskej opere sa na rozdiel od toho v bratislavskej dajú kúpiť. Dovoliť si ich však nemôže hocikto. Miesta v exkluzívnych lóžach totiž stoja až 150 000 českých korún. Napriek tomu však boli všetky vypredané. Na plese sa zabávala aj modelka Tereza Maxová. Čestným hosťom bola kambodžská princezná Norodom Arunrasmy, ktorú na parkete napriek protokolu vyzvŕtal Vlastimil Harapes.

Aké róby predviedli české osobnosti na plese?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu