Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Jeho výkon odrovnal porotu: Po 18-tich mesiacoch opäť v SuperStar!

Ševčík svojim výkom ohúril porotu. Zobraziť galériu (7)
Ševčík svojim výkom ohúril porotu.

BRATISLAVA – Boli z neho namäkko! Porotcov druhej série Česko Slovenskej SuperStar veľmi milo prekvapil 19-ročný súťažiaci Petr Ševčík. Zaujímavé je, že mladý Čech už skúšal šťastie v prvej speváckej súťaži. No vtedy vypadol v divadle. Ako však mohli diváci vidieť vo včerajšom zostrihu z brnenského kastingu, predviedol tam výkon, z ktorého padla štvorici odborníkov sánka.

Opäť skúsil šťastie a postúpil! Keďže nádejnému spevákovi unikol v prvej sérii Česko Slovenskej SuperStar postup z divadla do semifinálových kôl o vlások, rozhodol sa vyskúšať šťastie opäť. Talentovaný Petr Ševčík z Brna si totiž nedal ujsť možnosť a zúčastnil sa brnenského kastingu. Keď sa postavil pred porotu, kat Paľo Habera si ihneď vybavil jeho tvár. Pamätal si aj to, že pohorel. Spýtal sa ho, či sa z minulosti poučil. Na to mu mladík odvetil: „Vtedy som zakolísal, teraz sa budem snažiť tomu vyvarovať. Mal by som byť slušnejší, nebyť drzý a snažiť sa viac.“

A rozhodne mu to vyšlo. Po tom, čo odspieval skladbu od skupiny Queen s názvom Bohemian Rhapsody, ho Habera pochválil. „Najlepšie z Brna, čo sme tu doteraz mali. U mňa rozhodne áno. Si veľký talent. Bolo by dobré keby si to neposr.l teraz.“ K Paľovi sa pridal aj Rytmus. „Super. Si talentovaný. Si presne taký typ, ktorý sa do tejto súťaže hodí. Vidíme sa,“ dodal spevák. Nechajme sa prekvapiť, či sa mu bude v druhej sérii speváckej šou dariť viac ako pred 18-timi mesiacmi. Snáď jeho púť neskončí v divadle.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu