Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Porotkyňa SuperStar Osvaldová: Toto je riadna paródia!

Gabriela Osvaldová sa predviedla ako speváčka. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Osvaldová sa predviedla ako speváčka.

PRAHA – Pozor, porotkyňa spieva! Gabriela Osvaldová (57) je uznávanou českou textárkou, vďaka čomu si už po niekoľký krát vyslúžila porotcovské miesto v speváckej šou. Jej hodnotenia sú často ostré, kritické, ale aj vtipné. Rovnako, ako video, kde paroduje kultovú kapelu Kelly Family!

Jediná nespieva! Paľo Habera, Helena Zeťová a Rytmus dostali miesta v porote Česko Slovenskej SuperStar na základe svojich speváckych kariér. Gabriela Osvaldová je „iba“ textárka, no už roky hodnotí súťažiacich v šou ako Česko hľadá SuperStar alebo X-factor.

V nich sa preslávila tým, že dokáže na rovinu povedať, čo si myslí. A nebojí sa rýpať ani do kolegov za porotcovským stolíkom. Jej kritiky sú však často aj vtipné. To, že má zmysel pre humor, dokázala aj v staršej relácii Tv Bomba, kde účinkovala s hercom Marekom Vašutom.

Legendárnou sa stala ich paródia na videoklip skupiny The Kelly Family. Gabriela síce tvrdí, že taký text, čo by rada spievala, ešte nenapísala, ale tu si s radosťou ponamáhala hlasivky. SuperStar by asi nevyhrala, ale aspoň bola zábava. Čo hovoríte na jej spev vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

 

Video: Osvaldová v paródii na Kelly Family.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu