Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čudný život porotkyne Osvaldovej: Mám milenca, muž milenku! No a čo?!

Gábina si užíva s Mirkom, Ondřej s Luciou. Zobraziť galériu (4)
Gábina si užíva s Mirkom, Ondřej s Luciou.

PRAHA – Netradičný štvoruholník! Porotkyňa druhej série Česko Slovenskej SuperStar Gabriela Osvaldová (57) naozaj nie je zviazaná tradíciami. Vydala sa za Ondřeja Soukupa (59), hoci to nikdy nechcela. A tak už dlhé roky ona chodí s Mirkom Mirčevom (36), jej muž zasa s Luciou Šoralovou (34). Spoločnú domácnosť však nezrušili!

Česi si už zvykli! Už niekoľko rokov sa vydatá Gabriela Soukupová stretáva s mladším milencom a jej muž randí s Luciou Šoralovou. Napriek tomu manželia bývajú v spoločnom byte!

Jeden z najotvorenejších rozhovorov poskytla skladateľsko-textárska dvojica pre český portál idnes.cz. Priznali v ňom vášnivé hádky, pri ktorých lietali riady, dokonca rozbili okno hodeným pekáčom.

Raz si dokonca vraj Soukup toľko trieskal budík o hlavu, až bol celý krvavý. „Chcel som ním samozrejme zabiť svoju ženu, ale pretože som džentlmen, vybil som si zlosť na sebe,“ prezradil skladateľ. No aj napriek takýmto scénam zostali manželia doteraz spolu. Len si našli milencov...

„Do stavu, že tolerujeme partnera toho druhého, sme sa dostali po búrlivých diskusiách. No nikdy som sa nechcela vydávať a nikdy som sa necítila ako niekoho manželka, tak neviem, prečo by som sa mala rozvádzať,“ povedala pre iDnes Osvaldová. Ako Soukup prezradil, bol to on, kto svadbu navrhol.

Manželstvo im síce príliš nevyšlo, ale rozumejú si, sú kamaráti a žijú pod jednou strechou. A tak si do spoločného bytu ona vodí svojho bulharského priateľa, on slovenskú partnerku. Ako sa vyjadril ich syn František, z tých dvoch mu je sympatickejší Mirko...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu