Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zúrivý Michael Douglas: Lietali päste aj nadávky – kvôli manželke!

Rozhnevaní Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (8)
Rozhnevaní Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones

LONDÝN – Je síce starý a chorľavý, no rozhodne nie nevládny! O tom, že s Michaelom Douglasom (66) sa neradno zahrávať, je dokonale presvedčený ďalší z radu drzých paparazzov. Po tom, čo siahol na jeho polovičku, totiž herec vyrazil do útoku – holými rukami a vulgárnymi nadávkami!

Česť svojej manželky uchráni za každú cenu! Hoci sa niekdajší Casanova ešte stále zotavuje po prekonaní rakoviny hrdla, otĺkať krásku Catherine Zeta-Jones si rozhodne nenechá. Pri návrate do londýnskeho hotela sa tak hollywoodsky párik tento týždeň postaral o poriadny rozruch. Nechýbalo veľa a strhla by sa bitka!

Ako to už v prípade známych tvárí býva, pred hotelmi na nich číhajú senzácie chtivý fotografi. Jeden z nich to však tentoraz zrejme poriadne prehnal. Pomedzi cvakanie a blesky fotoaparátov sa totiž z herečkiných úst z ničoho nič ozvalo: „On ma udrel!“ Tým sa však celý incident neskočil, práve naopak. Catherine totiž z haly stihla zakričať aj nasledovné: „Okamžite tu chcem mať policajta! On ma udrel!“

Takéto rozhorčenie však nenechalo chladným Michaela, ktorý sa okamžite vrátil medzi dav paparazzov a pohľadom hľadal previnilca. Po krátkej chvíli k nemu dokonca priskočil, zatriasol ním a vulgárne mu nadal: „Ty sku*vený hajzel!“ Či bola práve takáto reakcia na mieste, posúďte po zhliadnutí videa sami. Isté však je, že pred Douglasom sa fotografi budú mať zaručene viac na pozore!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu