Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Michael Douglas po boku oslnivej manželky: Aha, ako omladol!

Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones Zobraziť galériu (7)
Michael Douglas s manželkou Catherine Zeta-Jones (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Stále tvoria očarujúci pár! Hoci Michaela Douglasa (67) a Catherine Zeta-Jones (42) vekovo delí až štvrťstoročie, otca a dcéru v spoločnosti rozhodne nepripomínajú. Napriek nedávnym zdravotným ťažkostiam sa herec aj na staré kolená udržiava v skvelej forme. Pozrite, ako mu prospela najnovšia zmena imidžu.

Šediny sú fuč! Aj keď sa Michael Douglas už onedlho pripojí k hollywoodskym sedemdesiatnikom, do starého železa ešte rozhodne nepatrí. Vrásky na tvári by už skrýval márne, s pribúdajúcimi rokmi však zabojoval aspoň zmenou farby vlasov. Striebristé kučery na jeho hlave nahradil orieškovo-hnedý odtieň.

S vynoveným účesom sa herecký veterán blysol uplynulý víkend na večeri so svojou okúzľujúcou manželkou. Paparazzi Michaela a Catherine zastihli, ako opúšťajú vychytenú reštauráciu v losangelskej štvrti Beverly Hills. Tentoraz sa zaobišli bez šoféra – oscarový hrdina zvládol cestu domov za volantom úplne sám.

Pošuškáva sa, že Michael si nenechal zafarbiť svoje sivé kadere len kvôli mladistvému zovňajšku po boku zákonitej polovičky. Za premenou údajne stojí nakrúcanie biografie zosnulého hudobníka menom Liberace. V nej by si mal hlavnú rolu strihnúť práve Douglas, pričom dejová línia neobíde ani muzikantov tajný homosexuálny život. V úlohe ochrankára a milenca v jednom by sa mal blysnúť lámač ženských sŕdc Matt Damon.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu