Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zúbožená hollywoodska hviezda: Váľa sa v odpadkoch ako žobráčka!

Michelle Pfeiffer na staré kolená okúsila, aké je to pristáť v odpadkoch Zobraziť galériu (5)
Michelle Pfeiffer na staré kolená okúsila, aké je to pristáť v odpadkoch

NEW YORK – Tá ale dopadla! Hoci americká herečka Michelle Pfeiffer (52) kedysi stvárňovala tie najsexi postavy, v týchto dňoch pripomína len akúsi zanedbanú starenu. V nevábnom outfite už dokonca nepohrdne ani vrecami smetí. Čo sa to s ňou, preboha, porobilo?!

Skončila medzi smeťami! Hoci si túto hollywoodsku veteránku pamätáme ako vždy uhladenú a dokonale elegantnú dámu, pri pohľade na jej čerstvé zábery nejeden fanúšik dvíha obočie. Niekdajšia sexi mačička zo snímky Batman sa vracia totiž pôsobí ako starena z najnižších priečok spoločenského rebríčka!

Ufúľaný kabát, neposlušné vlasy, taška cez plece a kopa odpadkov! Aj keď sa Michelle v takomto prevedení tento týždeň váľala v newyorských uliciach, táto scéna má, našťastie, od skutočnosti na míle ďaleko. Ide totiž o natáčanie jej rozbehnutého filmového projektu s názvom New Year's Eve, v ktorom ju zachytí taxík a odhodí do čiernych igelitových vriec s odpadkami. No či sa jej takáto náhoda pozdáva, sa dvakrát pýtať nemusíte!

Spomínaný film je okrem Michelle preplnený aj ďalšími hviezdami zvučných mien. V jednotlivých príbehoch, ktoré tvorcovia držia pod pokrievkou, sa predstaví Ashton Kutcher, Robert de Niro, Bradley Cooper, speváčka Taylor Swift či Anne Hathaway. V pôvodnom pláne bola dokonca zahrnutá aj čokoládová kráska Halle Berry, no tá kvôli súboju o dcérku Nahlu prenechala svoje miesto ďalšej mamičke, Katherine Heigl.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu