Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Exmoderátor relácie Kakao Igor Adamec: Mozgová porážka!

Adamec sa včera dopoludnia cítil lepšie a bez problémov komunikoval.
Adamec sa včera dopoludnia cítil lepšie a bez problémov komunikoval.

BRATISLAVA - Stres, pracovná vyťaženosť a neustály zhon. Zrejme aj toto sa podpísalo pod náhle zdravotné ťažkosti herca Igora Adamca. Známy exmoderátor detskej relácie Kakao totiž v pondelok v noci utrpel mozgovú porážku a sanitka ho musela previezť do nemocnice. A tak namiesto nakrúcania nového komediálneho seriálu MAFstory pre televíziu JOJ, leží bývalý kakaovník napichaný infúziami v ružinovskej nemocnici.

Od prvej klapky v jojkárskej MAFstory uplynuli len necelé dva týždne a už musia jej tvorcovia zápasiť s prvým problémom-vážnymi zdravotnými problémami jedného z hlavných predstaviteľov Igora Adamca. Ten v pondelok v noci utrpel mozgovú príhodu a sanitka ho musela odviezť do nemocnice. Príhoda našťastie nebola silná a herec sa už včera dopoludnia cítil lepšie a bez problémov komunikoval. „Ešte popoludní mi bolo dobre a dokonca som si bol zacvičiť vo fitnescentre. V noci som však mal tlakový kolaps, tak som si sem prišiel trošku ľahnúť. Stalo sa to niekedy po polnoci, keď som už spal. Bola pri mne manželka a tá zavolala pohotovosť,“ spomína na osudné okamihy Adamec. A tak sa zatiaľ tvorcovia nového komediálneho seriálu budú musieť zaobísť bez neho.

Predstaviteľ účtovníka Milanka však dúfa, že na pľac sa čoskoro vráti. „Môj zdravotný stav by nemal ohroziť nakrúcanie MAFstory. Manželka sa s režisérom dohodla, že zatiaľ budú nakrúcať scénky bezo mňa. A budúci týždeň už zrejme budem k dispozícii. Uvidíme, ako dopadnú vyšetrenia, ale myslím si, že áno,“ verí v skoré uzdravenie bývalý kakaovník. Správa o jeho porážke zaskočila aj jeho kolegov. „Každý zásah do zdravia blízkych je pre človeka šok. Dúfame, že Igor bude v poriadku a rýchlo sa uzdraví,“ želá si jeho nerozlučný kamarát, herec Martin Vanek, ktorý s ním spolupracuje vyše dvadsať rokov. Zostáva už len dúfať, že sa prianie Adamca i jeho priateľov rýchlo naplní. A Nový Čas sa pridáva tiež.


CIEVNE MOZGOVÉ PRÍHODY:
Náhle mozgové príhody (porážka, infarkt) patria k trom najčastejším prípadom úmrtia. Rozdeľujeme ich na ischemické - spôsobené zníženým prietokom krvi v mozgovom tkanive, alebo hemoragické - vznikajú zakrvácaním do mozgového tkaniva. Prejavujú sa svalovou slabosťou (oslabnutím jednej z končatín, alebo celej polovice tela, či poklesom ústneho kútika), poruchou reči a citlivosti, závratmi, vracaním či až samotným bezvedomím. Liečba závisí od typu mozgovej príhody a rozhoduje o nej neurológ.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu