Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zmenená speváčka pritvrdila: Bujné vnady a podprsenka ako padák!

Leona Lewis prekvapila megapodprsenkou - a objemným poprsím v nej Zobraziť galériu (15)
Leona Lewis prekvapila megapodprsenkou - a objemným poprsím v nej

LOS ANGELES – Svojský zmysel pre módu presadzuje aj naďalej! V prípade britskej pophviezdy Leony Lewis (25) sa však zdá, že drastickou premenou neprešiel len jej účes a štýl obliekania. V odvážnych dizajnérskych kúskoch totiž vytasila aj poprsie – kypré ako nikdy!

Farby sa menia, podivný vkus zostáva! Výstredné aplikácie, ktorými Leona nedávno v spoločnosti šokovala, zrejme predsa len mali svoje opodstatnenie. Čokoládová speváčka totiž zjavne chcela upozorniť na to, čo sa skrývalo pod nimi – obrovské pery a žltá mašľa maskovali objemné prsia. Leona, kde si k takým „balónom“ prišla?!

Keď zmena, tak poriadna! Hoci sa spočiatku zdalo, že hudobná hviezda si nechala vylepšiť „len“ pramene vlasov a nos, jej ďalšie návrhárske pokusy odhalili viac. Leona si totiž v závere minulého týždňa k obľúbeným úzkym sukniam doladila niečo, čo poľahky možno nazvať megapodprsenka. A tá veru zakaždým nezostala prázdna – speváčka predviedla výplň, ako sa patrí!

Aj keď sa hudobná diva o svoju budúcnosť báť rozhodne nemusí, fanúšikov takýmito experimentmi príliš neohúrila. V internetových diskusiách ju dokonca prirovnávajú k vyumelkovanej krajanke Jordan. „Teraz vyzerá ako tmavšia verzia Katie Price, absolútne neprirodzená! Páčila sa mi viac predtým, bola oveľa krajšia,“ napísala Nicole z Veľkej Británie. K jej názoru sa však pripájajú aj ďalší: „Aká hanba! Predtým vyzerala jedinečne, nemohli ste si ju pomýliť. Teraz je ako všetky ostatné.“ Ostáva teda len dúfať, že so svojou premenou je spokojná aspoň samotná Leona!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu