Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Módna pohroma: Khloe Kardashian v kostýme šelmy!

Khloe Kardashian Zobraziť galériu (5)
Khloe Kardashian (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Tento doplnok mala nechať doma! Americká hviezdička reality show Khloe Kardashian (26) asi chcela svoj outfit spestriť halloweenskym doplnkom. Čudná čapica pripomínajúca hlavu šelmy jej však vôbec nesadla!

Ako strašidlo! Tak pôsobila Khloe pri návšteve obchodu Dash, ktorý spolu so svojimi sestrami plánuje otvoriť v New Yorku. Tmavovláska zrejme ešte spomína na Halloween a rozhodla sa využiť jeden z doplnkov, ktoré jej zostali, aj počas bežného dňa. Výsledok? Jej bucľatá tvár v kožušinke šelmy vyzerala ešte plnšia a namiesto sexi kočky pripomínala skôr strašidlo, pred ktorým sa treba čo najrýchlejšie schovať!

Ako Khloe priznala, k Halloweenu má jej rodina veľmi blízko: „Halloween je pre rodinu Kardashianovcov a Jennerovcov veľkou udalosťou a vždy si vyjdeme spolu von. Od kedy si pamätám, každý člen našej rodiny sa na tento sviatok poriadne vyobliekal. A najmä Kris.“ Zdá sa však, že Khloe miluje tento sviatok aspoň tak ako jej mama. Veď prečo by inak nosila kostým ešte niekoľko dní po ňom?

Khloe sa so sestrami premiestnila zo slnečného Los Angeles do New Yorku kvôli natáčaniu novej reality show. Túto zmenu však nezvláda najlepšie, chýba jej totiž manžel, basketbalista Lamar Odom. „Som bez neho ešte len štyri dni, a už mi tak veľmi chýba,“ zdôverila sa fanúšikom na svojej internetovej stránke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu