Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Cindy Crawford ťahá na 45: Jej stehná stále stoja za hriech!

Veteránka Cindy Crawford stále srší sexepílom Zobraziť galériu (7)
Veteránka Cindy Crawford stále srší sexepílom

NEW YORK – Stále je z nej zvodná cica! Ak niektorá z hviezd vyzerá dokonalo aj po ukončení kariéry v modelingu, rozhodne je to mamička Cindy Crawford. Tá si do kolónky vek síce píše dve štvorky, telom však pripomína dvadsiatku – je štíhla a sexi ako pred rokmi!

Hľadáte tajomstvo večnej mladosti? Spýtajte sa Cindy Crawford! Tak znie odporúčanie britského denníka Daily Mail po vzhliadnutí jej zbrusu nových záberov v magazíne FutureClaw. Táto veteránka modelingu totiž aj napriek zrelému veku vyzerá priam úchvatne – so závideniahodnými krivkami a bezchybnou pleťou!

Pančuchy s gepardím vzorom, šnurovacie čižmy nad kolená, sexi body a veľa čipky – tým všetkým sa Cindy vyzbrojila na pikantné fotenie. Vďaka čiernobielemu prevedeniu sa pred objektívom už opäť premenila na vampa. S povestným znamienkom nad perou, hustými lokňami a obnaženými stehnami by jej odolal zrejme iba málokto!

Či obdivuhodná forma niekdajšej supermodelky je výsledkom jej prirodzenej starostlivosti, zostáva záhadou. Pred takmer rokom totiž priznala, že injekciám sama neodolala: „Skúsila som botox, ale desí ma to.“ Už onedlho však opäť zmenila názor. Ak si aj v 30-ke myslela, že bude starnúť úplne prirodzene, dnes si to už nenahovára. Tvrdí totiž, že pokiaľ plastická operácia nezmení črty tváre, v jej očiach je zákrok úplne v poriadku.



Cindy Crawford from FutureClaw Magazine on Vimeo.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu