Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Utajená stránka Jacksona: Takýto tvrdý bol k vlastnej sestre!

Michael Jackson a Janet Jackson Zobraziť galériu (7)
Michael Jackson a Janet Jackson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Janet Jackson (44) prezradila detaily! Hoci od úmrtia kráľa popu Michaela Jacksona († 50) už uplynul nejaký čas, na svetlo sveta sa o ňom ešte vždy vychádzajú nové skutočnosti. A podľa niektorých z nich vôbec nebol taký dobráčisko, ako by sa mohlo zdať!

Nadával jej do prasiat a kráv! Janet Jackson patrila svojho času medzi najúspešnejšie speváčky, napriek tomu sa však celý život trápila komplexmi – a môže za to aj jej slávny brat! Aj on si totiž robil žarty z jej nie najchudšej postavy. Bratia ju nazývali rôznymi menami od koňa cez kravu až po prasa pripravené na porážku. Niet divu, že Janet dodnes trápi neistota!

„Nikdy som sa necítila atraktívna,“ prezradila. „A ešte vždy s tým mám problém.“ Napriek tomu speváčka Michaela nezatracuje. Naopak, bráni ho: „Nikdy nechcel byť krutý. Neuvedomoval si, aký efekt to na mňa bude mať.“ Priznáva však, že aj jeho doberanie sa podpísalo na jej komplexoch, o ktorých hovorí vo svojej novej knihe 'True You: A Journey to Finding and Loving Yourself.'

Okrem problémov s výzorom sa v diele venuje aj svojmu otcovi. Priznala, že závidela iným deťom ich „normálnych“ otcov. „Môj otec so mnou nebol nikdy, keď som ho naozaj potrebovala.“ Janet dokonca prikázal, aby ho volala len menom. “Povedal mi 'Pre teba som Joseph. Nevolaj ma ocko'… To vás ako dieťa ovplyvní,” prezrádza vo svojej novej knihe, ktorá vychádza 15. februára. Uvidíme, aký úspech bude mať u čitateľov!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu