Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Strieborná superstar Bundová je bez práce

Hoci Mária má pár kilogramov navyše, vie urobiť šou. Zobraziť galériu (13)
Hoci Mária má pár kilogramov navyše, vie urobiť šou.

BRATISLAVA - V druhej sérii speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar ju zamatový hlas vyniesol na druhú priečku. Dnes je Mária Bundová (27) bez práce! Pritom vlaňajšia strieborná superstar Martina Schindlerová (18) si mesačne dokáže vyspievať na akciách aj milión korún! Prečo Máriu nepozývajú na firemné večierky? Môže za to speváčkina nadváha?

„Som si vedomá, že to môže súvisieť aj s mojou postavou,“ pripúšťa Bundová skutočnosť, že práve nadváha môže byť prekážkou pri získavaní lukratívnych speváckych angažmán. Bacuľka si svoju nadváhu sama uvedomuje: „Viem, že mám dvadsať kíl navyše,“ hrdo vyhlasuje mladá žena, pre ktorú je najdôležitejší spev.

Napriek nepopierateľnému talentu však Mária zatiaľ posledný raz vystúpila na firemnej akcii pred dvoma mesiacmi a ďalší džob má až v septembri. Naopak jej rivalka z prvej série speváckej súťaže 18-ročná M. Schindlerová si môže z pracovných ponúk vyberať. Hoci za jedno vystúpenie inkasuje aj 60-tisíc korún, organizátori podujatí jej túto sumu ochotne zaplatia. A tak už ako stredoškoláčka zarábala aj milión mesačne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu