Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Habarovej exkluzívne priznanie: Mala sex s Novotným!

Eva Habarová Zobraziť galériu (4)
Eva Habarová

BRATISLAVA - A je to vonku! Pravda o spoločne strávenej noci Evy Habarovej (23) a pracháča Jana Novotného (28) konečne vyplávala na povrch. Finalistka z markizáckej šou Nevesta pre milionára exkluzívne pre Nový Čas priznala, že za zatvorenými dverami hotelového apartmánu v Paríži „k niečomu došlo“.

Exnevesta Martina Blechová (22), ktorá dvojicu upodozrievala, mala dobré tušenie. Z odhalenia skutočnosti je však znechutená: „Toto som si o nej nemyslela!“ Romantická schôdzka Evy a Jana vo francúzskej metropole sa podľa slov exnevesty Martiny Blechovej skončila v posteli. A jej rivalka z Komárna to už ani netají! V parížskom hotelovom apartmáne si užila vášnivú noc s bohatým Mníchovčanom. „Jan veľmi dobre vie, že to nikomu nepoviem,“ opatrne priznáva „farbu“ Eva. Na podrobnosti o romantickej noci vo Francúzsku sú však obaja skúpi. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ odmieta čokoľvek prezradiť milionár Jan.

Blondínka si mlčanie nemeckého podnikateľa vysvetľuje tak, že keby medzi nimi v hotelovej izbe k ničomu nedošlo, určite by nemal problém o spoločne strávených chvíľach hovoriť. Avšak opak je pravda! Ráno si ju ženích z reality show „pripútal“ ďalšou dôvernosťou - venoval jej svoje číslo na súkromný mobil! „Osobne mi ho naťukal do telefónu,“ teší sa kráska. Ona ako jediná z trojice dievčat využila možnosť odísť do milionárovho apartmánu a po jeho boku sa nasledujúce ráno aj prebudiť. „Nemyslím si, že som urobila niečo zlé. V tejto šou som sa tým nestrápnila,“ domnieva sa Eva. Žiarlivá Bratislavčanka Martina Blechová pikantný scenár z Janovej hotelovej izby podvedome tušila. Napriek tomu ju správanie kolegyne z úspešnej televíznej šou zaskočilo: „Od nej som čakala najmenej, že také niečo spraví. Je to úbohé, využívať ženské zbrane v tejto súťaži.“

Zaľúbená Martina má teraz dva dôvody na plač - nielenže ju Jan v piatok z hry neľútostne vykopol, ale nedal jej ani možnosť stráviť s ním noc vo dvojici. „Odo mňa sa to čakalo asi najviac, no ja by som tam nešla,“ vyhlasuje sklamaná exnevesta. Eva ako jediná z trojice finalistiek využila Janovu ponuku a vošla do jeho apartmánu. Veronika Nedová (22) z Bratislavy túto šancu odmietla. Ktorú z dvojice finalistiek si teraz boháč vyberie za manželku - Evu, s ktorou si užil sex, alebo Veroniku, ktorá je favoritkou súťaže od začiatku reality show?

Finalistky show Nevesta pre milionára >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu