Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zuzana Hajdu si dala zväčšiť pery

Zuzana Hajdu Zobraziť galériu (4)
Zuzana Hajdu

BRATISLAVA - Chcela zmenu, no takto si ju asi nepredstavovala! Exmoderátorka TV JOJ Zuzana Hajdu (30) podstúpila pred dvoma týždňami plastickú operáciu. Do hornej pery si dala vstreknúť kyselinu hyalurónovú, ktorá mala zväčšiť jej objem. A aj zväčšila! A poriadne! Reakcie okolia však nie sú také priaznivé, ako predpokladala, a tak má sexi blondínka hlavu v smútku. Prečo to vlastne urobila a čo na to jej budúci chlebodarca - Slovenská televízia, kde bude od júla pôsobiť ako moderátorka hlavného večerného spravodajstva?

Bývalá jojkárska moderátorka Zuzana Hajdu má vo svojom živote zmien viac ako dosť. V priebehu niekoľkých mesiacov sa rozišla so svojím talianskym priateľom Carmelom a dala sa dokopy s ex-VyVoleným Jaroslavom Rockym Gáborom (27), dostala padáka z televízie JOJ, kde strávila celé štyri roky a prijala miesto moderátorky hlavného večerného spravodajstva STV. A stále jej nestačí, potrebovala zrejme ďalšiu zmenu.

„O zväčšení pier som rozmýšľala už dávno, možno aj pol roka,“ tvrdí moderátorka na margo zákroku, za ktorý zaplatila 10-tisíc korún. Zdá sa však, že nedopadol tak, ako si vysnívala, a aj reakcie okolia na jej premenu majú od pozitívnych veľmi ďaleko. „Ľudia mi hovoria, že som to nemala robiť, že som mala pekné pery,“ hovorí moderátorka so smútkom v hlase. Našťastie, injekcia funguje len dočasne - tri mesiace. Potom by sa jej nafúknutá horná pera znova mala zmenšiť na pôvodnú veľkosť.

Sympatická experimentátorka je teraz šťastná, že sa rozhodla pre trojmesačnú kúru, mohla si totiž dať urobiť aj zákrok, ktorý by jej vydržal celý jeden rok. „Povedala som si, že na celý rok sa nechcem zohaviť,“ dušuje sa budúca moderátorka hlavného večerného spravodajstva STV. A čo na to jej chlebodarca? „Zuzana je profesionálka a predpokladáme, že vie, čo robí. Dostal som informáciu, že je to teraz len určité štádium, a že to bude postupne vyzerať prirodzenejšie. Pre nás je dôležité, aby 1. júla nastúpila pred obrazovky v poriadku,“ vyjadril sa diplomaticky hovorca STV Branislav Zahradník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu