Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zuzana Hajdu: Bude moderovať Správy STV

Sexi Zuzana sa stane tvárou Správ STV. Zobraziť galériu (9)
Sexi Zuzana sa stane tvárou Správ STV.

BRATISLAVA - Definitívne potvrdené! Bývalá moderátorka TV JOJ Zuzana Hajdu (31) sa stane tvárou hlavného spravodajstva verejnoprávnej Slovenskej televízie! V priebehu niekoľkých dní sa plavovláska dohodla s manažmentom STV a bola ruka v rukáve! Aké bolo pozadie ich dohody? Kedy uvidíme Zuzanu čítať správy u Rybníčka?

Nový Čas prichytil Zuzanu Hajdu na tajnom stretnutí s členom manažmentu STV Branislavom Zahradníkom (33) ešte minulý týždeň. Obaja po stretnutí tvrdili, že sa dohodli. Konkrétna relácia pre Zuzanu však zostávala záhadou. Včera padlo definitívne rozhodnutie: „Prvého júla mi končí zmluva s TV JOJ a práve v ten deň nastupujem do STV,“ prezradila nadšená Hajdu.

„Hovorí sa, že aby sa človek posúval ďalej, mal by každé štyri roky meniť prácu. Mne sa to podarilo a veľmi sa na novú prácu teším. Je to pre mňa nový impulz,“ nestrácala nadšenie. Hajdu sa mala pôvodne stať moderátorkou novej zábavnej šou Nevesta na úteku. Jej súčasný zamestnávateľ televízia JOJ ju však odmietla uvoľniť ku koncu mája, a tak by začiatok nestihla. Preto sa dohodla s vedením STV na inom riešení. Člen topmanažmentu Slovenskej televízie Branislav Zahradník potvrdil, že s Hajdu rátajú do správ. „Pripúšťam, že veľmi vážne uvažujeme o tom, že Zuzana posilní hlavné spravodajstvo STV,“ prezradil.

V Správach STV teraz pôsobí dvojica žien - Jana Majeská a Jarmila Lajčáková-Hargašová. Na otázku, ktorá zo súčasných moderátoriek uvoľní Zuzane Hajdu miesto, reagoval Zahradník jasne: „Na to je ešte priskoro. Vieme si predstaviť aj model striedania sa troch žien. Cez leto by to bolo optimálne riešenie, a to, čo bude na jeseň, je ešte otázne,“ dodal. Čas, ktorý Zuzane do júla zostáva, chce stráviť odpočinkom. „Budem len dovolenkovať a odpočívať. Jednak si oddýchnem a jednak musí byť dodržané aj nepísané pravidlo, že pri prestupe z jednej televízie do druhej sa na chvíľu nebudem vôbec ukazovať na televíznej obrazovke,“ dodala budúca tvár piliera spravodajstva STV, ktorá si už bude musieť dávať lepší pozor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu