Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Chorý Ondruš!

Braňovi išlo o život.
Braňovi išlo o život.

BRATISLAVA - S Braňom Ondrušom (33) sa niečo deje! Kruhy pod očami, vpadnuté líca, popolavá tvár, smutný výraz na tvári... Obľúbený moderátor Novín TV JOJ už dlhší čas vyzerá zle. Trápi ho niečo?

Populárna televízna hviezda mala nedávno vážne problémy s črevami. To, čo spočiatku vyzeralo ako obyčajná črevná kolika, sa nakoniec ukázalo ako zauzlenie čriev. Táto choroba sa pre moderátora mohla stať osudnou, nebyť včasnej lekárskej pomoci. „Priznávam, že na preventívne prehliadky nechodím, ale tie bolesti boli také ukrutné, že som k lekárovi nakoniec išiel,“ spomína Braňo. Moderátora okamžite hospitalizovali a na lôžku strávil týždeň. „Dali mi infúzie a nariadili diétu. Za päť dní som schudol desať kíl, čo je na mne určite vidieť. A odvtedy som ani kilo nenabral,“ ozrejmuje svoju zdravotnú situáciu. Na týždňový pobyt v nemocnici dnes už spomína s úsmevom, veď po siedmich rokoch mu do zdravotnej karty konečne pribudol záznam. Po odchode z nemocnice sa jeho trápenia neskončili. Braňo je totiž alergik a začiatok leta je preňho najhorším obdobím roka. Plný nos, zaslzené oči a svrbenie mu znepríjemňujú život asi tri týždne a ich silu musí zmierňovať antibiotikami.
Čo choroba spôsobuje?
Zauzlenie čriev môže spôsobiť malátnosť, únavu, stratu chuti do jedla, zvýšenie teploty. Nasledujú hnačky a dávenie. Choroba môže byť dedičná a prejaviť sa môže až po dlhých rokoch života. Neskôr môže napadnúť aj ďalšie časti tela, ako napr. kožu, oči či pečeň. Po jej diagnostikovaní sú nutné pravidelné kontroly.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu