Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Božská Marisa Miller: Bikiny jej sedia ako nikomu!

Marisa Miller Zobraziť galériu (8)
Marisa Miller

LOS ANGELES - LOS ANGELES – V plavkách nemá konkurenciu! Modelka Marisa Miller (32) svoje povolanie ovláda naozaj na jednotku a predvádzanie svojich pikantných kriviek pred fotoaparátom si doslova užila. Presvedčte sa sami!

Takúto surferku len tak nenájdete! Dlhé blond vlasy, plné prsia a postava ako prútik – Marisa je jednoducho v skvelej forme. Jedným z dôkazov je aj to, že sa ako prvá žena v histórii objaví na titulke magazínu Shape už po ôsmy krát. „Je to obrovský kompliment,“ vyjadrila svoje pocity Marisa. Ako však priznáva, ani jej telo nie je dokonalé a zdobí ho špeciálne znamenie. „Dole na chrbte mám svetlý fľak vo veľkosti mince,“ opísala svoj drobný „defekt“ modelka.

Marisa si počas pózovania vyskúšala viacero modelov plaviek a šiat – a vo všetkých vyzerala skvele. Na niektorých snímkach zapózovala aj so surfovacou doskou. Sama totiž jazdenie na vlnách miluje. „Je to skvelý šport. Myslím, že je dôležité cvičiť, mať niečo, čo vás baví. Oddýchnete si pri ňom, pretože ste vonku,“ prezradila kráska.

Modelka má však aj oveľa pokojnejšie zábavky – napríklad varenie. „Milujem varenie, aj keď teraz naň nemám už veľa času... Keď veľa cestujete, začnete si vážiť svoj domov. Dáva mi pocit stability,“ prezradila Marisa. Nuž, tejto dlhovláske to určite pristane za platňou sporáka rovnako ako pred objektívom fotografa!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu