Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sladká 18-ka v priehľadnom tope: Vytasila bujné vnady!

Selena Gomez vyrástla v obdarenú sexicu Zobraziť galériu (3)
Selena Gomez vyrástla v obdarenú sexicu

LOS ANGELES – Z detskej hviezdy dobre vyvinutá tínedžerka! Aj tak by sa dal charakterizovať súčasný imidž len osemnásťročnej Seleny Gomez. Tá totiž aj napriek mladému veku a štíhlej postavičke má pod tričkom čo ukázať. Na okrúhle poprsie vábi priehľadným outfitom!

Vyrástla z nej obdarená sexica! Hoci Selena za veľkou mlákou ešte zďaleka neprekročila prah dospelosti, vo svete šoubiznisu sa zrejme len tak nestratí. Vďaka odvážnym módnym kreáciám sa totiž úspešne zbavuje nálepky hviezdičky kanála Disney. Má na to minimálne jeden dobrý dôvod. Príroda k nej bola mimoriadne štedrá – tak prečo to neukázať?!

Čierna nemusí byť vždy všedná – zvlášť, ak vidno aj pod ňu! Toto heslo kráska z Texasu razí nielen na červenom koberci, ale aj počas bežného pracovného dňa. Dôkazom je fotografia, ktorá momentálne koluje internetom. Selena si na nej ochotne zapózovala s fanúšikom, pričom poriadne zaprovokovala. Keď sa blyslo, ukázala aj kontrastnú podprsenku. A okrúhle vnady v nej!

Nie je všetko zlato, čo sa blyští! O temnej stránke svojej popularity sa herečka v týchto dňoch presviedča viac ako inokedy. Dôvodom sú inkriminované zábery, na ktorých sporo odetá laškuje s tínedžerským idolom, Justinom Bieberom, na jachte. Prípadný vzťah mladých umelcov totiž nedokážu prehrýzť spevákove fanúšičky. Úbohej Selene tak v sieti Twitter nechávajú odkazy plné nenávisti a vyhrážok!

„Zabijem ťa, prisahám Bohu!“ napísala jedna z nich. Nebola však ani zďaleka jediná. „Ak si Justinovou priateľkou, zabijem ťa, nenávidím ťa!“ reagovala hneď ďalšia dievčina zo spevákovho fanklubu. Dúfajme, že sladká 18-ka sa pre takéto žiarlivostné výlevy nestiahne do úzadia. Zdá sa totiž, že o jej sexepíle budeme ešte veľa počuť!

Viac o Selene Gomez nájdete TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu