Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ashton Kutcher záchod nemusí: Močí na záhrade spolu so psami!

Ashton Kutcher Zobraziť galériu (11)
Ashton Kutcher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Divná úchylka! Aj keď niet pochybností o tom, že v dome Demi Moore (48) a Ashtona Kutchera (32) je kúpeľní hneď niekoľko, mladý herec dáva prednosť prirodzenosti. Močiť chodí radšej na záhradu – so svojimi psami!

Je ako zvieratko! Vycikať sa v lese, keď široko ďaleko naokolo niet živej duše, je jedna vec. Močiť na záhrade v Beverly Hills len pár metrov od domu susedov je však niečo  celkom iné. Zdá sa, že Ashton v sebe nemá kúska hanby a sám priznáva, že svoj pohodlný záchod celkom rád vymieňa za záhradu – a močí tam spolu so svojimi psami!

Susedia sa hnevajú! „Som z Iowi a vyrastal som tak, že keď sme išli na kemping, jednoducho sme vyrazili! Je to svojím spôsobom pôžitok. Zistíte, aké je počasie a tak ďalej,“ prezradil Ashton. To, čo sa zdá normálne hollywoodskej hviezdičke, sa však nepozdáva jej susedom. „Dostal som list od suseda, ktorý mi napísal: ‘V Los Angeles je ilegálne močiť…bla…bla…močili ste na môj pozemok’. Moja odpoveď bola ‘Nie, ja som močil na MÔJ pozemok’.”

Nech je to už akokoľvek, ktovie čo na Ashtonov zvyk hovorí Demi, ktorá je dámou za každých okolností. Keďže však Ashton nedávno priznal, že na ich vzťahu neustále pracuje a posiela manželke napríklad zamilované odkazy cez Facebook, asi jej to až tak nevadí!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu